Mainos

Punaniskaveljekset Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) ja Lincoln Oodie (Daniel Gudmore) harjoittavat oman käden oikeutta teurastamalla kylmäverisesti pahiksia. He tekevät sitä myös rahasta, jos joku maksaa siitä hyvin. Vakioasiakkaan lisäksi veljekset saavat uudeksi asiakkaakseen kuuman Celesten (Eva Longoria), jonka todella epämiellyttävä ex-mies Carlod (Billy Bob Thornton) pitää hallussaan tämän vammaista kummipoikaansa (Thomas Brodie-Sandster), suuren säästötilin avautumisensa toivossa. Celeste palkkaa Oodien veljet tuomaan Rob-pojan hänelle itselleen ja tappamaan jopelon Carlodin. Tehtävä vaikuttaa aluksi helpolta, mutta redneckit onnistuvat saamaan peräänsä Texasin osavaltion poliisin, huoratappajat ja intiaanitappajat.

Oodiet

Baytown Outlaws on rehellinen redneck-leffa, joka noudattaa periamerikkalaista punaniskaviihteen peruskaavaa. Luvassa on paljon ampumista, graafista väkivaltaa, seksiä ja härskiä läppää.

Mainos

Leffan juoni on yllätyksetön, mutta ihan mielenkiintoista seurattavaa. Dialogi toimii ja näyttelijävalinnat ovat onnistuneita. Päätähdet ovat suomalaisille aikaisemmin tuntemattomia, mutta sivurooleissa poseeraavat Eva Longoria ja Billy Bob Thornton tuovat turvallisuutta tuttuja kasvoja haluaville.

Eeva Longooria

Bonuspuolelta löytyy pari traileria ja puolituntinen kurkkaus kulisseihin. Vakiokamaa SD-kuvanlaadulla, joka ei varsinaisesti räjäytä tajuntaa.

Ammuskelun, seksikkyyden ja punaniskatouhun ystäville Baytown Outlaws on kelpo viihdykettä. Se ei kuitenkaan ole mikään erityisen huippu, joten kannattaa valita se hyllystä pienellä varauksella.

Mainos