Mainos
Jordan Turner (Halle Berry) on pitkäurainen ja hyvin määrätietoinen hätäkeskustyöntekijä, joka hoitaa puhelimen päässä kaikki hänelle ohjautuvat hätäpuhelut poliisille, palo-, pelastusviranomaisille. Eräänä yönä hän saa kuitenkin puhelun, joka ajaa naisen melkein pakkoloman partaalle. Puoli vuotta kyseisestä hätäpuhelusta myöhemmin, Jordan palaa tiskiinsä uudelleen ja kohtaa saman tilanteen uudelleen. Tällä kertaa hän ottaa kuitenkin nokkelmammat keinot käyttöönsä.
 
Tytöt
 
The Call vie elokuvatrillerin aivan uudelle, aikaisemmin Hollywoodissa käyttämättömälle maaperälle — hätäkeskukseen. 188 miljoonaa hätäpuhelua vuodessa vastaanottava Los Angelesin hätäkeskus hallinnoi kaikkea pelstustoimintaa, mutta on keskuksestaan käsin fyysisesti neuvoton. Tästä on revitty todella jämäkkää trilleriä, joka toimii kuin tauti.
 
Halle
 
Ohjaaja Brad Andersson (Fringe, Treme) kaapii onnistuneesti kaiken irti näyttelijöistään. Halle Berry on tuttuun tapaan uskottava, kuten myös varsin aikaisessa vaiheessa pahikseksi paljastuva Michael Eklund.
 
Anderssonin visuaalinen näkemys on myös pienoisista virheistään todella toimiva. Alussa hyvinkin jännittävä The Call muuttuu lopussa jopa pelottavaksi elokuvaksi. (Tämä tietysti vaatii pimeän tilan, ison kuvan ja isot äänet. Paska elokuvatoistojärjestelmä ja kaikki valot päällä pilaavat taatusti tämänkin leffan potentiaalin).
 
Takalamppu
 
Lisämateriaalien joukosta löytyy perusnippu kaikkea poistetuista kohtauksista, jatkettuun loppuratkaisuun ja making of -koosteeseen.
 
The Call on jännityspätkä, joka kannattaa ehdottomasti napata haltuun.
Mainos