Mainos

Mitch (Ryan Reynolds) ja Dave (Jason Bateman) ovat kasvaneet lapsuudensa yhdessä. Elämä on kuitenkin vienyt heitä eri teille, jossa Davella on ihana perhe kauniin vaimon ja ihanien lasten kanssa, kun taas Mitch elelee kuumaa ja vapaata sinkkuelämää. He molemmat kadehtivat toistensa elämiä ja huomaavat pian taianomaisen patsaan vaihtaneet heidän ruumiitaan päittäin – Mitch jouttu Daven kroppaan ja toisinpäin. Mitä tapahtuu kun paketti menee täysin sekaisin, voivatko molemmat tuhota toistensa elämät täysin vai oppivatko he kenties jotain uutta elämästä?

Pöydässä

The Change-Up on loistokas komedia. Se nappaa mukaansa heti alusta asti ja jaksaa kiinnostaa elokuvan loppuun asti. Rietas ja varsin yksityiskohtainen kakkahuumori yllättää kun sitä vähiten osaa odottaa ja sekin aspekti on toteutettu hyvin.

Mainos

Tatskalla

Elokuvan näyttelijäkaarti koostuu uuden sukupolven komediatähdistä, jotka onnistuvat luomaan varsin uskottavan ja samaistuttavan tarinan. Elokuvan käsikirjoitus on hyvä, läppä toimii ja casting on täynnä appivalintoja. Paletti toimii.

Imetys

Blu-ray:n bonuksista löytyy poistettuja kohtauksia, naurukelaa, making offia ja kommenttiraitaa. Näillä pärjäilee ja leffankin jaksaa katsoa vielä joskus uudelleenkin.

The Change-Up on kiva komedia, iota voi lämpimästi suositella kaikille.

KE

Mainos