Mainos

Jack Monahan (Antonio Banderas) on mestarivaras, jota vieläkin mestarillisempi varas Keith Ripley (Morgan Freeman) lähtee ahdistelemaan. Keith Ripleyllä on huimat suunnitelmat varastaa kaksi kappaletta 20 miljoonan dollarin arvoista arvoesinemunaa. Jack Monahan on harakka, joka himoitsee kovasti toisen omaa ja lähteen Keithin kelkkaan. Tästä alkaa huima kliseinen mestarivaras-seikkailu.

Seikkailu on mainio, viihdyttävä, mukaansatempaava ja varsin kliseinen. Jopa niin kliseinen että katsoja tietää koko ajan mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Morgan Freeman on tosin niin loistava näyttelijä, että hän saa tylsäänkin elokuvaan runsaasti mielenkiintoa. Banderaksen olemus ei taas tuo mitään muuta kuin limaisen latinon läsnäolon Morganin arvokkaaseen herrasmies-seuraan.

Blu-ray kuvanlaatu on kärkiluokkaa, ja ääniraitana levy tarjoaa vähän pakatun Dolbyn ja DTS Master Audion. Bonuksina levyltä löytyy haastatteluja, B-rulla ja traileri. Ei siis mitään mullistavaa, mutta parempi kuin ei mitään. Leffa on ainakin vuokraamisen arvoinen.

Mainos

KE

Mainos