Mainos

Bourne-elokuvasrja pisti sellaiset pohjat agenttiseikkailuille, että James Bondin kikkailut olivat todella kuolla vanhanaikaisuuteensa. Ilman Bournea emme koskaan olisi ehkä nähneet esim.  Casino Royalia ja muita uusia Bondeja sellaisena kuin ne nyt ovat.

Ensimmäisessä Bourne-elokuvassa muistinsa menettänyt agentti Jason Bourne (Matt Damon) löydetään valtamerestä kellumasta ja kuolemasta. Kalastaja-alus kuitenkin pelastaa miehen ja tämä pääsee Eurooppaan etsimään kadonnutta muistiaan. Pian mies löytää jalkaan upotetun pankkitilinsä koodin, jonka tallelokerosta löytyy passeja, ase ja 25 000 euroa rahaa. Pian Jason tajuaa olevansa jonkin sortin tappaja, sillä USA:n liittovaltion agentit jahtaavat miestä kaikkialla missä tämä liikkuu.

Takaa-ajo

Mainos

Toisessa Bournessa itsensä etsiminen jatkuu samalla tavalla, mutta nyt elämää painostavat inhottavat painajaiset menneisyydestä. Kolmannessa leffassa paetaan edelleen CIA:n agentteja ja metsästetään Bournen juuria. Myös rakkauselämä on astunut vahvemmin Bournen kuvioihin. Neljäs kertoo tarinan aivan eri perspektiivistä, uuden päähahmon Aaron Crossin (Jeremy Renner) näkökulmasta.

Tähtäimessä

Bourne-Collection on erittäin laadukas kokoelmapaketti. Siinä on kaikki Bournet täydellisellä kuvalla ja äänellä. Myös Bonuksia löytyy jokaiselta levyltä, joten agenttiseikkailujen ystävät ovat todella taivaissa.

Mikäli Bournen seikkailut on jostain syystä jäänyt kokematta, on tämä boksi toinen mahdollisuus järjestää sivistys kuntoon mahtavan seikkailukokoelman avulla. Bourne-kokoelma on yksinkertaisesti hyvän viihteen ystävälle pakko-ostos!

Mainos