Mainos
Alle kuukausi pelin julkaisun jälkeen Ubisoft on ilmoittanut suunnitelmista alentaa The Crew Motorfestin hintaa ja tarjota toinen ilmainen kokeilujakso.

Avoimen maailman kilpa-ajopelisarjan kolmas osa saapui 14. syyskuuta ja sen rinnalla oli ilmainen kokeilujakso, joka kesti 17. syyskuuta asti.

Tänä aikana pelaajat pystyivät maistelemaan pelin ensimmäiset viisi tuntia ilmaiseksi ennen kuin he päättivät, ostavatko he pelin.

Mainos

Uusi kokeilujakso, joka kestää 10.-20. lokakuuta, antaa pelaajille jälleen mahdollisuuden kokeilla peliä viisi tuntia ja siirtää edistyksensä eteenpäin, jos he päättävät ostaa pelin.

Crew Motorfest -alennukset ja niiden saatavuus vaihtelevat alustasta riippuen seuraavasti:

  • Ubisoft Store (PC) – Erikoisalennus 10.-24. lokakuuta (-20 % Standard Editionista, -15 % Gold- ja Ultimate-versioista).
  • PS4 ja PS5 – Erikoisalennus 11.-18. lokakuuta (-20 % Standard Editionista, -15 % Gold- ja Ultimate-versioista).
  • Xbox Series X/S ja Xbox One – Viikon tarjous 13.-16. lokakuuta Xbox Onella (-20 % Standard Editionista).
  • Epic Games Store (PC) – Erikoisalennus 14.-21. lokakuuta (-20 % Standard Editionista).

The Crew Motorfestin Gold Edition sisältää pelin ja Year 1 Passin, joka avaa vähitellen jopa 25 uutta autoa pelin ensimmäisen vuoden aikana.

Ultimate Edition sisältää Year 1 Passin ja Ultimate Packin, joka Ubisoftin mukaan ”sisältää monia eksklusiivisia muokattavia esineitä pelaajan avatariin ja ajoneuvoihin”.

Mainos