Mainos
Christopher Nolan teki viimeinkin kunniaa Batmanille kolmella Dark Knight -elokuvallaan, jotka toivat Batmanin esiin sarjakuvista tuttuna synkkänä yön kostajana, eikä esim. Joel Schumacherin tyyliin pellenä. Nyt nämä kaikki kolme elokuvaa on saatavissa samoissa kansissa, bonuslevyjen kera.
 
Ensimmäinen elokuva Batman Begins palauttaa Batmanin tarinan mieleen, kertomalla Bruce Waynen kamppailusta omia painajaisiaan ja historiaansa kohtaan. The Dark Knight -elokuvassa Batmanilla menee lujaa, ja Gotham näyttää olevan turvattu rikollisuudelta, kunnes Jokeri tulee ja laittaa koko paletin sekaisin. Kolmannessa elokuvassa The Dark Knight Risesissa Batman kokee pahimman vastustajansa koskaan – Banen, joka katkaisee Bruce Waynen selän, yrittäen täten saada Lepakkomiehen pois päiväjärjestyksestä.
 
Jokeri
 
TDK Trilogy on pirun kova laatikko. Sen kaikki kolme elokuvaa ovat yksiä elokuvahistorian rautaisimpia kokemuksia, joista parhaiten erottuu tietysti toinen osa The Dark Knight. Edesmenneen Heath Ledgerin Jokeri on niin paha hahmo, että se varastaa koko trilogian kärkipaikan kaikista hahmoista. Trilogia kulkee kronologisesti noudattaen toistensa vahvuuksia.
 
GPD
 
Bonuslevyjä on kaksi, joista toinen kuuluu The Dark Knight:lle ja toinen The Dark Knight Rises:lle. Molemmat ovat identtisiä kopioita yksittäisjulkaisuista, joten jos leffoista joku jo löytyy BD-versiona kotoa, ei tämä paketti tuo mukanaan mitään uutta. Jos Dark Knightit kuitenkin puuttuvat hyllystä, on tämä viiden levyn boksi edottomasti pakollinen hankinta.
Mainos