Mainos

Ronny (Vince Vaughn) on ylipuhumisen mestari. Hänen paras kaverinsa Nick (Kevin James) on puolestaan tekniikkanero. Molemmilla on yhteinen fetissi muskeliautoihin. Niinpä he päättävät soluttautua Chryslerin autonsuunnittelutiimiin ja perustavat yhdessä firman, jolla he lupaavat tehdä Chryslerin uusista sähköautoista yhtä maskuliinisia kuin vanhat Challengerit ja Chargerit.

Vapaa-ajallaan kasvitieteellisessä puutarhassa Ronny kuitenkin havaitsee jotain karmaisevaa. Hän näkee salaa puskien takaa Nickin vaimon (Winona Ryder) suutelevan kiihkeästi jonkun toisen miehen kanssa. Tästä tulee Ronnylle suuri ongelma, sillä hän ei tiedä pitäisikö asiasta kertoa Nickille. Jos hän ei kerro, tapahtuu pahoja, jos hän kertoo saattaa yhteinen yritys kosahtaa siihen paikkaan.

Johtokunta

Mainos

Oscar-voittaja ja lukuisissa elokuvissa itsekin näytellyt Da Vinci-koodin ohjaaja Ron Howard on päättänyt kokeilla onneaan pitkästä aikaa komedian parissa. Allan Loebin käsikirjoittama draamakomedia on varmasti paperilla tuntunut hauskalta, mutta Howardin ohjauksen tuloksena leffassa ei ole yhtään hauskaa kohtausta. On jopa täysin käsittämätöntä, että ainuttakaan hörähdystä ei tämä takakannen mukaan "ratkiriemukas" komedia ei saa tuotettua.

Draama sentään toimii jotenkuten, mutta ongelma on siinä että elokuva yrittää olla sekä komedia, että draama. Hahmot ovat liian vähän hassuja ollakseen komediassa ja liian vähän dramaattisia ollakseen uskottavassa draamassa. Lopputuote on tyhjä arpa.

Winona

Blu-ray-versio elokuvasta pieksee DVD-version kuvalla ja äänellä mennen tullen. Bonusaineistoa ei kuitenkaan ole kuin yhden poistetut kohtaukset -koosteen verran. Elokuvan onttoa kokonaisuutta ei päästä siis lähestymään paremmin edes ekstrojen kautta.

BFF <3

The Dilemma on kaikilta osin suuri pettymys. Se ei jaksa kiinnostaa tai edes viihdyttää millään koko  kestonsa ajan, eikä leffasta jää edes mitään pureskeltavaa. 70 miljoonan dollarin budjetti on pistetty tässä tapauksessa kunnolla paskaan, sillä kovista pääosatähdistä huolimatta, elokuvaa ei vain oikein voi suositella kenellekään.

KE

Mainos