Mainos

Britt Reid (Seth Rogen) on mediamiljonäärin poika, joka bailaa kaupungin kuumimmissa bailuissa joka yö. Kun yhtäkkiä yllättäen hänen isänsä kuolee, perii Britt koko The Daily Sentinel -sanomalehtitalon. Aluksi hän antaa kaikille kenkää, kunnes uusi arki lyö kunnolla vasten kasvoja. Hän palkkaa takaisin avukseen pitkäaikaisen isänsä avustajansa Katon (Jay Chou), joka paljastaa Brittille salaiset, kehitteillä olevat salalelut.

Britt ja Kato päättävät mennä testaamaan leluja yöiselle kadulle, ja huomaavat pian pystyvänsä olemaan supersankareita Batmanin tavoin. Niinpä Kato virittää taistelulelut viimeisen päälle kuntoon ja Britt hyväksi käyttää omistamaansa mediaa, luodakseen itsestään Green Hornetista mediaseksikkään sankarin. Mediajulkisuus ja pahisten hakkaaminen tuo kuitenkin omat haasteensa, sillä kaupungin ilkein huumepomo haluaa kuollakseen päästää vihreän herhiläisen pois päiviltä.

Lelut
Näillä leluilla kelpaa tykittää huumelabrat maan tasalle.

Mainos

Omaa ääntään suunnattomasti rakastava, röhönauruinen Seth Rogan supersankarileffan pääosassa asettaa tietynlaiset ennakkovaikutelmat. Nihkeä ennakkoasenne kuitenkin loppuu kuin seinään, kun leffan huomaakin olevan komedia toimintaleffan vaatteissa. Kaiken lisäksi komedia ei ole mitä tahansa väsynyttä crazykomediaa, vaan verbaaliseen ilotulitukseen perustuvaa kikkailua. Kaiken kukkuraksi leffan suomentaja on käyttänyt nerokkaasti värikästä kieltä, joka tukee alkuperäistä repliikkilitaniaa.

Sankarit autossa
Aikuiset miehet naamioissa – se jo pelkästään on rikollisten mielestä pelottavaa.

Hauskan huumorin lisäksi leffan visuaalisuuteen on panostettu. Tunnusgrafiikat ovat herkullisen sarjakuvamaista ja erittäin kivaa silmäkarkkia. Toinen herkku tulee kolmiulotteisuudesta, jolla mässäillään juuri oikeissa kohdissa. Roipetta lentää silmille toiminnan ja räjähdysten tiimellyksessä. Leffan toimintaankin on panostettu, joten mieskatsojat ovat Green Hornetin kanssa aivotnarikkaan paratiisissa.

Huumepomo
Ilkeä huumepomo tekee mitä vaan tappaakseen Green Hornetin. Kaksipiippuisella pyssyllä on tuplasti tehokkaampaa.

Blu-ray 3D tekee oikeutta leffan visuaalisuudelle. Kuvanlaatu on virheetäntä ja 3D-tekniikkakin on toteutettu splittauksen sijaan täysillä vasemman ja oikean silmän kuvilla. Bonuspuolelta löytyy nippu making of -extroja ja naurukela.

The Green Hornet on positiivinen yllätys, jonka visuaalinen anti on sekä vasemmalle että oikealle silmälle nautinnollista.

KE

Mainos