Mainos
Ashburn (Sandra Bullcok) on kova ja tehokas FBI-agentti, josta kukaan ei pidä. Hänen ylimielinen ja koppava käytös koituukin hänen kohtalokseen kun New Yorkin osaston esimies lähettää Ashburnin Bostoniin, jossa poliisi on alakynnessä alamaailman rikollisuuden kanssa. Bostonissa tilannetta hoitaa kuitenkin rääväsuinen poliisitäti Mullins (Melissa McCarthy), joka ei pidä Ashburnista, eikä säästele sanomisiaan.
 
FBI
 
The Heat voisi olla nimetty yhtä hyvin Miss Kovis 3:ksi. Se on täydellinen toisinto Miss Kovis -elokuvista, mutta hieman eri twistillä. Taas kovaa vauhtia ikääntyvä Sandra Bullock on miesten kanssa epäonnistunut poliisiuraohjus, joka on hieman hölmö, mutta vastapainoksi (vielä toistaiseksi) nätti. 
 
Missien tilalla on nyt ruma ja lihava ronskiuksia suustaan päästävä McCarthy, joka ei silmää miellytä. McCarthy osaa kuitenkin esittää todella uskottavasti huonosta itsetunnosta kärsivää ja kovaan kuoreensa sitä piilottavaa vittumaista akkaa, joka onkin leffan hauskinta antia.
 
Laitoksella
 
Elokuvan juonesta ei ole mitään hyvää sanottavaa. Se on alusta asti tuttuja raiteita pitkin kulkeva, eikä siinä ole mitään yllätyksiä. Heti alusta asti tuntuu siltä, kuin leffan olisi jo ennestään nähnyt monta kertaa. Morsiusneidot-ohjaaja Paul Feig ei ole tuonut mukanaan mitään omaa.
 
Krapula
 
Jos on nähnyt Miss Koviksen, 21 Jump Streetin tai Väärät paperit, on nähnyt myös The Heatin.
 
The Heat on käytännössä lastenleffa, joka on suunnattu hömppää ja seksivitsejä kaipaaville naisille. Jos tämä kiinnostaa, on The Heat ihan ok viihdettä. Muille se tarjoaa vain kovaäänistä unilääkettä kahdeksi tunniksi.
 
DVD-version bonusvalikoista löytyy kolme klippiä, joissa naistähtöset häröilevät kuvausvalimisteluissaan. Ei mitään laadukasta, mutta parempi kuin ei mitään.
Mainos