Mainos

Eletään kaukaista tulevaisuutta, jossa maapallon ovat vallankaapanneet avaruusolentosielut. Avaruussielut ovat tunkeutuneet ihmisiin niskan kautta ja näin ollen vallanneet heidän ruumiinsa kokonaan. Osa ihmisistä kuitenkin on edelleen normaaleja ja kamppailevat täydellistä harmoniaa hakevia avaruusolentoja vastaan. Yksi kovimmista vastaanpotkijoista Melanie (Saoirse Ronan) joutuu kuitenkin alienin kaappaamaksi – mutta vain osittain, sillä hänen sielunsa jää myös kroppaan kytemään. Melanie pystyykin täten vaikuttamaan alienin mieleen ja päätöksiin puhumalla ajatuksistaan.

Melanie

Twilight-saagan luoja Stephenie Meyer on jälleen vauhdissa, uuden scifi-romanssinsa parissa. The Host on selkeästi nuorille tytöille suunnattu scifijännäri, joka ei valitettavasti juurikaan nosta pulssia. Sen sijaan romantiikkaan on panostettu, sekä Melanen kuin muidenkin sivuhahmojen osalta. Teinitytöt saattavat siis turauttaa muutaman onnenkyyneleen elokuvan lopussa kun tarina saa romanttisen loppunsa.

Mainos

Elokuvan satu on kiltti ja pahiksetkin ovat niin väsähtäneitä, että koko elokuvan seuraaminen tuntuu yhdentekevältä. Tarina on muutenkin hyvin itsestäänselvä, eikä leffassa ole edes juonenkäänteitä.

Välikohtaus

Bonuslaarissa on poistettuja kohtauksia, minidokkari leffan tuotannosta ja kommenttiraita.

The Host on ihan kivas jatkoa Twilight-faneille, mutta näitä elokuvia inhoavien, on syytä pystytellä Vieraasta mahdollisimman kaukana.

Mainos