Mainos

John Brennanin (Russell Crowe) vaimo (Elizabeth Banks) napataan kesken aamupalan poliisin toimesta vankilaan, raa’asta murhasta. Taisteltuaan kolmen vuoden ajan laillisin keinoin syyttömän vaimonsa puolesta oikeusjärjestelmää vastaan, päättävät lakimiehet luovuttaa. Oikeus tekee päätöksen siirtää Lara loppuelämäkseen toiseen vankilaan.

Johnilla alkaa lailliset keinot loppumaan, joten hän päättää käyttää hyödykseen tuhmat konstit ja aikaa on vain kolme päivää. Alkaa täydellisen suunnitelman luomisprosessi ja väärennettyjen passien hankinta vaarallisesta alamaailmasta.

Perhe

Mainos

The Next Three Days alkaa todella hitaasti ja pitkästyttävästi. Alku tuntuu kestävän ikuisuuden, mutta kun leffa lähtee käyntiin, se käynnistyy kunnolla ja mielenkiintoisesti. Alun oikeusdraama muuttuu leffan puolivälissä Pako-tv-sarjasta tutuksi seikkailuksi, joka ei päästä otteestaan.

Tilanne

Leffan päätähti Russell Crowe on hyvä roolissaan. Hänen hahmonsa on aluksi vässykkä, ja lopussa sankari. Hieman kornia, mutta homma toimii. Myös oikeiden pahojen poikien roolit on vedetty hyvin, sillä uskottavat pahat pojat ovat paikoitellen hyvinkin hyytäviä.

Autotilanne

Blu-ray -versio sisältää myös kourallisen bonareita mm. kommenttiraidan, poistettuja kohtauksia ja neljä making of -koostetta. Nämä luonnollisesti teräväpiirtoisena ja tekstitettynä suomeksi.

The Next Three Days on hyvä draamatrilleri, joka hitaasta käynnistymisestään huolimatta on yllättävän hyvä leffa. Se sopii mainiosti kaikille Pako ja 24 -sarjojen ystäville, joko arki tai viikonloppuviihteeksi.

KE

Mainos