Mainos

Eletään vuotta 2510 jolloin sitkeä zombievirus on vallannut maapallon. Eloonjääneet asuvat luolamiesten tapaan viidakoissa tai kaupunkiviidakoissa, sillä luontoäidin mahti on napannut ihmisten tekeleet jälleen omikseen.

Erääs pieni kyläyhteisö joutuu yllättäen viruksen vallassa olevien zombiemörrimöykkyjen piirittämäksi, jolloin ihmispolot pakenevat ja linnoittautuvat luolan suojiin turvaan. Kolme rohkeinta päättää kuitenkin paeta luolasta etsimään tarunhohtoista "keltaista jauhetta", joka voi pelastaa saastuneet, ennen kuin nämä muuttuvat örrimörrizombeiksi.

Seikkailu halki viidakkoistuneen maailman läpi alkaa, mutta jauheen löytäminen ei olekaan niin yksinkertaista kun voisi kuvitella.

Mainos

Örri
Örrimörrimöykyt jahtaavat ja lahtaavat tulevaisuuden luolamiehiä.

Amerikkalais-saksalais-etelä-afrikkalaisvoimin tehty The Lost Future, eli suomeksi The Planet of the Future on ihan kiinnostavasta alkuasetelmastaan huolimatta erityisen kuivakka elokuva, joka näyttää visuaalisesti erehdyttävästi vuoden 1995 tv-sarja Xenalta. Tähän on syynsä, sillä elokuva on alunperin tehty tv-elokuvaksi. Perus-zombeiluun tottuneille tulee ensimmäinen turhautuminen ensimmäisen vartin aikana, jolloin selviää elokuvan liian rauhaisa tempo ja lievä yliyrittäminen. Jännä että hieman pienemmällä budjetilla lopputuote on näinkin huono.

Maisemat ovat ihan kauniita ja elokuvan CGI-tehosteet toimivia, mutta käsikirjoituksen koukerot ovat todella kliseisiä ja tylsiä.

Sean
Sean Bean näyttelee miestä joka tietää enemmän kuin toiset.

Leffaa tähdittää mm. Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu Sean Bean, joka esittää miestä joka tietää kaikesta enemmän kuin toiset. Hänen roolihahmollaan leffaa myydään, mutta ko. hahmo jää itse elokuvassa todella taka-alalle.
Leffan etualalla puolestaan nähdään pari suomalaisille ennen tuntematonta brittitähteä, joiden roolisuoritukset ovat Raision kesäteatterin tasoa. Homma toimii ihan jees, mutta syvyys ja sisältö hahmoista puuttuu täysin.

Tissivako nuotiolla
Elokuvan naiset ovat kivikautiseen tyyliin pukeutuneet horahtavasti, omaavat täydellisen ihon ja nypityt kulmakarvat.

"Elokuvan" Blu-ray -versio sisältää kaikeksi yllätykseksi myös muutaman bonusklipin, joissa pureudutaan elokuvan tuotannon salaisuuksiin. Lisäksi tarjolla on kymmenkunta traileria muista elokuvista, jotka vaikuttavat huomattavasti tätä teosta kiinnostavammilta.

The Planet of the Future on 1990-luvun hitti-tv-sarjojen Xenan ja Herculeksen ystävän paras kaveri, mutta nopeatempoiseen ja pelottavaan Hollywood-höykytykseen tottunut kuluttuja tulee varmasti pettymään.

KE

Mainos