Mainos

Kaunis opiskelijatyttö Sara (Minka Kelly) aloittaa opiskelut yliopistossa ja muuttaa koulun kampukselle asumaan. Kämppikseksi Sara saa yhtä kauniin Rebecan (Leighton Meester), joka on ihana ja erittäin huomaavainen.

Kaikki sujuu hienosti. Rebecan kanssa on hauskaa ja Sara löytää koulusta ihana poitsunkin (Cam Gigandet). Jokin alkaa kuitenkin menemään pian vituralleen, sillä Rebecan puuhat alkavat käydä yllättävänkin läheisiksi. Rebecca on mustasukkainen kaikesta Saran puuhailusta ja käy varsin agressiiviseksi kaikille Saran ympärillä oleville.

BFF <3

Mainos

The Roommate on perus teinitrilleri, joka jatkaa Screamin viitoittamalla tiellä. Aivan yhtä verinen The Roommate ei ole, mutta käsikirjoituksen kaari ja ohjauksen tyyli on todella tuttua… huttua.

Leffaa tähdittää Gossip Girl -sarjasta tuttu Leighton Meester, joka ei yllättävää kyllä osoittaudukkaan täysin floppinäyttelijäksi. Meesterin tyhjä katse on erittäin karmaiseva ja nainen pelottaa ilmeilyllään todella tehokkaasti. Valitettavasti vakuuttava Meester ei leffan kliseistä käsikirjoitusta pelasta, sillä lopputuloksen arvaa jo leffaa katsomattakin.

Kahlekuva

The Roommate ei ole varsinaisesti kauhua, se on trilleri. Se on jännityksen luomisessa onnistunut viihdyke, mutta pelottava se ei ole. Gossip Girl -sarjan fanit ovat elokuvan kohderyhmää, ja heille pätkä toimii takuuvarmasti. Hyvän ja tiiviin trillerin ystävä tulee kuitenkin The Roommateen pettymään, joten parempi jättää leffa hyllyyn.

Bonusaineistosta löytyy making offia ja poistettuja kohtauksia, BD-livepalveluita unohtamatta.

KE

Mainos