Mainos

Noah (Jonah Hill) on potra, naisasioissa epäonninen, laiska opiskelijapoika, jonka "tyttöystävä" (Ari Graynor) käyttää tätä hyväkseen ja ilkeilee muutenkin mahdollisimman paljon. Kun Noahin äiti haluaa päästä ulos tapaamaan uskomattoman komeaa urosta yhdessä ystäväpariskunnan kanssa, joutuu Noah tuttavaperheeseen lastenvahtipuuhiin. Työsarkana on kolme lasta. Yksi julkkikseksi haluava tyttö, hullussa lääkityksessä oleva poika ja adoptoitu kalsareissa, nahkatakissa ja cowboy-bootseissa viihtyvä latinopoika joka haluaa tehdä kaikille pahaa.

Juuri kun ilta alkaa olemaan jonkinlaisessa balanssissa, päättä Noahin tyttöystävä soittaa ja pyytää tätä kaikkien aikojen bileisiin. Tarjolla olisi ensi kertaa ihan oikeaa parittelua, mutta vastineeksi tyttö pyytää kokaiinia. Noah päättää tarttua houkuttelevaan syöttiin ja nappaa penskat mukaan ajomatkalle, josta ei seikkailua ja sekoilua tule puuttumaan…

Noah-poika

Mainos

Räävittömällä huumorilla varustettu The Sitter on päätähti Noah Hillin itsensä tuottama, joten arvata saattaa miksi pulska poika on itse pääosissa. Huumorin hurjuudella on Hillillä myös näppinsä pelissä, joka onkin sitten ihan oikeasti hyvä asia. Leffan suola on nimenomaan härössä läpässä, jota ilman leffassa ei olisi mitään sisältöä.

Koko paletti autossa

Leffan juoni on riittävän monisyinen jotta sitä jaksaa seurata, mutta mistään erityisen hyvästä pätkästä ei ole kyse. Jos läppä uppoaa, on The Sitter ihan vekkuli pläjäys, mutta jos huumori ei uppoa yhtään vituttaa leffan katsominen alusta loppuun. Uskoakseni miehet saavat leffan huumorista paljon enemmän irti kuin naiset? Itse pidin, raadin naispuolinen jäsen ei.

Bailut

Levyn ekstroista löytyy kattavasti poistettuja kohtauksia, naurukelaa, epäonnistuneita otoksia ja dokkareita kulissien takaa. BD-levyllä on myös kaksi versiota leffasta: normaali ja 10 minuuttia pidempi Totally Irresponsible Edition.

The Sitter on hauska pätkä härskin huumorin ystäville. Muille se tuskin uppoaa.

KE

Mainos