Mainos

Amerikkalainen miljoonääri järjestää joka seitsemäs vuosi maailman parhaiden palkkatappajien välisen "Last man standing" -kilpailun, jonka voittaa se joka on viimeisenä elossa. Muut miljonäärit ympäri maailmaa lyövät vetoa oman suosikkinsa puolesta ja raha liikkuu liukkaasti pimeässä huoneessa, josta näkee kaikki maan videokamerat. Tällä kertaa kilpailu järjestetään Englannissa, ja nyt järjestäjä on lisännyt myös omat pikku mausteensa peliin mukaan. 

 

Kun Blu-ray kotelo putkahti kätösiini, olin varma että Scott Mannin ohjaama tekele on äärimmäistä kuraa. Yllätyin kuitenkin leffaa katsoessa sen vetovoimasta ja vaihdista, sillä leffa onkin varsin viihdyttävä. Englannin kovimmat starat mm. Ving Rhames ja Robert Carlyle näyttelevät ihan uskottavasti, sekä naiskauneudesta vastaa varsin maukas Kelly Hu, joka nähtiin mm. takavuosien ninjasarjassa "Martial Law". Tournamentissä Lontoo räjähtelee ihanasti, autoja menee paskaksi joskus jopa ihan ilman syytäkin ja juoni on juuri sen verran mielenkiintoinen että se pitää juuri sopivasti otteessaan. Mestariteoksesta The Tournament on kaukana, mutta aivottoman toiminnan kaipuuseen se on oiva lääke!

Mainos

 

Blu-ray -version kuvanlaatu on hyvää, ja sitä kelpaa katsella varsin läheltä. Ääniraita on tarjolla joko köyhänmiehen Dolby Digitaalilla tai ultimaattisella DTS Master Audiolla. Bonuksina levyltä löytyy ainostaan Scanboxin muiden julkaisujen traileita, muttei mitään itse The Tournamentiin liittyvää.

 

KE

Mainos