Mainos
Huonosti bisneksiään viimeaikoina johtanut vakuutusmyyjä Mickey (Greg Kinnear) löytää velkataakkaansa uuden, mahtavan mahdollisuuden. Hän huomaa erään asiakkaansa kotona olevien rihkamien joukossa lojuvan viulun, joka myöhemmin paljastuu kymmienentuhansien dollarien arvoiseksi. Mickey päättää tehdä pienen vaivattoman huijauksen, jonka avulla viulu olisi pian hänen ja rahat paremmissa taskuissa. Homma menee kuitenkin käteen kun hälytysliikkeen edustaja sattuu vahingossa paikalle ja tappaa kolmannen tonteilla samanaikaisesti vierailevan isännän. Kasetti sekoaa jokaisella täysin, sillä pienestä huijauksestä näyttikin tulevan katastrofi.
 
Lounas
 
Thin Ice, eli alkuperäiseltä nimeltään The Convincer on nokkela rikosdraamakomedia, jonka hitaasti etenevä tarina käy jatkuvasti elokuvan edetessä mielenkiintoisemmaksi. Sen Saw ja Ocean Eleven -henkinen loppuratkaisu on nerokas, mutta ei aivan onnistu yltämään edellämainittujen elokuvien tasolle.
 
Pappa
 
Thin Ice -leffan suurin murhe on sen tempo. Leffa on todella pitkäpiimäinen, vaikka se olisi voinut olla paljon sutjakkaampikin. Se ei kuitenkaan haittaa liikoja, sillä tarina parananee koko ajan.
 
Myös huumori on paikoitellen hauskaa, vaikka mitään superhassuja juttuja siinä ei olekaan. Tilannekomiikka oikeassa mielentilassa nautittnuna kuitenkin toimii.
 
Treffit
 
Bonuslaatikosta löytyy puolituntinen kurkistus kulisseihin ja pakolliset poistetut kohtaukset.
 
Thin Ice on yllättäjäleffa, joka kannattaa ehdottomasti katsoa, mutta ennakkoon on pakko varauta todella verkkaiseen tahtiin.
Mainos