Mainos
Tiistaina julkistettiin, että Tom Cruise on allekirjoittanut sopimuksen Warner Bros. Discoveryn kanssa, ja tämä uutinen on herättänyt toivoa Edge of Tomorrow 2 -elokuvan suhteen.

Julkistuksen mukaan Cruisen sopimus Warner Bros. Discoveryn kanssa tarkoittaa, että hän työskentelee WB Motion Picture Groupin puheenjohtajien ja toimitusjohtajien Michael De Lucan ja Pam Abdyn kanssa sekä alkuperäisen että franchise-elokuvan kehittämiseksi. Jälkimmäinen on saanut fanit toivomaan, että fanien suosiman scifi-elokuvan jatko-osa voisi olla mahdollinen.

Hiroshi Sakurazakan vuonna 2004 ilmestyneeseen All You Need Is Kill -romaaniin perustuva Edge of Tomorrow julkaistiin vuonna 2014.

Mainos

Doug Limanin ohjaama elokuva kertoo tulevaisuudesta, jossa muukalaisrotu valtaa Euroopan, ja kun majuri William Cage (Cruise) joutuu osallistumaan muukalaisrodun vastaiseen maihinnousuoperaatioon, hän joutuu aikasilmukkaan, jossa hän kuolee yhä uudelleen ja uudelleen yrittäessään löytää keinon pysäyttää muukalaisvalloittajat.

Elokuvan pääosissa nähdään myös Emily Blunt, Bill Paxton ja Brendan Gleeson.

Jatko-osaa on ruinattu

Elokuva on sellainen, jonka jatko-osaa fanit ovat kaivanneet melko lailla alkuperäisen elokuvan ilmestymisestä lähtien, ja kiinnostusta on ollut sekä tähtien että elokuvan tekijöiden itsensä taholta, mutta merkittäviä suunnitelmia jatko-osasta ei silti ole ollut.

Tulevan Mission: Impossible 8:n on määrä olla osa Cruisen Ethan Huntin aikakauden päättämistä yhdistettynä uuteen WB-sopimukseen, näyttää siltä, että ainakin nämä mahdolliset tiellä olevat esteet voisivat olla poistumassa.

Jopa Blunt kommentoi hiljattain Edge of Tomorrow -elokuvan jatko-osan mahdollisuutta sanomalla, että Cruisen on ”palattava takaisin” – ja että hän ei tarvitse niin monta Mission: Impossible -elokuvia.

Mainos