Mainos

 

Top Gear villitsee Suomessa live-kierroksellaan ja samaan syssyyn kauppojen hyllyille putkahtelee kyseisen autosarjan aikaisempia kausia DVD-bokseissa. Viisi uutta Suomessa aikaisemmin julkaisematonta kautta on pullollaan siistejä autoja, mahtavaa stand uppia ja toinen toistaan hurjimpia seikkailuja haastekisojen muodossa.

 

Mainos

Studio

 

13. kausi alkaa huikealla juna, moottoripyörä ja klassikkoauto -kilpailulla halki Englannin ja samaan syssyyn, heti kättelyssä paljastetaan The Stigin identiteetti. Tämän myötä The Stig on jo vaihtunut monesti, mutta jännittävä käänne se on silti.

 

Lamborghini

 

Häntäpään viimeisin, eli 17. kausi puolestaan on pullollaan kuumimpia superautoja, kuten McLaren MP4-12 ja Ferrari 458. Samaisessa kaudessa myös etsitään härskimpää vaihtoehtoa amerikkalaisten suosikkimaasturi Hummerille, joka ei käytännön maastossa pärjää lainkaan.

 

Top Gear tarjoilee taas koko rahalla viihdettä, katsoi sitten mitä kautta tahansa. Levyt ovat suhteellisen edullisia, joten sarjan fanien on syytä hankkia vaikka kaikki.

 

KE


Osta Top Gear -kaudet tästä.

Mainos