Top Gear on jo 1970-luvulla ensikerran päivänvalonsa nähnyt auto-ohjelma, jota juontaa kolme hullua brittiä Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. Aina aika-ajoin ohjelman tuottajat teettävät miehillä erikoistehtäviä, jotka on nyt kasattu kooste-DVD:ksi vuosilta 2007 ja 2008.

incar 1

TG: The Challenges sisältää kaksi DVD-levyä ja 15 haastetta: Bugatti Veyron vs lentokone, huonot 70-luvun superautot, parkous vs Peugeot 207, itsetehdyt limousinet, avaruussukkula, Porsche Cayenne Turbo S vs punainen paholainen, The Convertible People Carrier,
uivat autot, uivat autot – jatko-osa, Bugatti Veyron vs Eurofighter, kilpa-ajo Lontoon halki, karavaanariralli, maailman paras autotie, Fiat 500 vs BMX-pyörä, ja 24 tunnin kilpa-ajo.

tirecam

Tässä määrässä Top Gearia riittää pureskeltavaa yli viideksi tunniksi. Ja kaikki jaksot ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia ja viihdyttävämpiä. Jos britit osaavat jotain hyvin, se on Top Gear.

Top Gear: The Challenges on pakkohankinta kaikille Top Gearin ystäville ja sitä voi lämpimästi suositella ihan jokaiselle miehelle ja avoimin silmin maailmaa katsoville naisille.

KE