Mainos

Top Gear on jo 1970-luvulla ensikerran päivänvalonsa nähnyt auto-ohjelma, jota juontaa kolme hullua brittiä Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. Aina aika-ajoin ohjelman tuottajat teettävät miehillä erikoistehtäviä, jotka on nyt kasattu kooste-DVD:ksi vuosilta 2007 ja 2008.

incar 1

TG: The Challenges sisältää kaksi DVD-levyä ja 15 haastetta: Bugatti Veyron vs lentokone, huonot 70-luvun superautot, parkous vs Peugeot 207, itsetehdyt limousinet, avaruussukkula, Porsche Cayenne Turbo S vs punainen paholainen, The Convertible People Carrier,
uivat autot, uivat autot – jatko-osa, Bugatti Veyron vs Eurofighter, kilpa-ajo Lontoon halki, karavaanariralli, maailman paras autotie, Fiat 500 vs BMX-pyörä, ja 24 tunnin kilpa-ajo.

Mainos

tirecam

Tässä määrässä Top Gearia riittää pureskeltavaa yli viideksi tunniksi. Ja kaikki jaksot ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia ja viihdyttävämpiä. Jos britit osaavat jotain hyvin, se on Top Gear.

Top Gear: The Challenges on pakkohankinta kaikille Top Gearin ystäville ja sitä voi lämpimästi suositella ihan jokaiselle miehelle ja avoimin silmin maailmaa katsoville naisille.

KE

Mainos