Mainos

Josh Kovack (Ben Stiller) johtaa palvelijoiden armeijaa, joka hoitaa kaikki käytännön asiat miljonäärien asuttamassa luksuskerrostalossa Manhattanilla. Kaikki rakastavat talossa kaikkia. Asiakkaat ovat tyytyväisiä ja Joshin jengillä on äärimmäisen hyvä työilmapiiri. Jotain kuitenkin tapahtuu, kun FBI paljastaa talon varakkaimman asukkaan (Alan Alda) anastaneen kaikkien työntekijöidensä eläkesäästöt. Tästä suivaantuneena Josh ottaa loparit ja lähtee jenginsä kanssa suunnittelemaan kaikkien aikojen kostoa, jonka avulla he aikovat saada rahansa takaisin, korkojen kera.

Rikas kiho

Tower Heist vaikuttaa julisteensa ja kansikorttinsa perusteella perinteisen väsyneeltä Ben Stiller -hölynpölyltä. Onneksi tämä ensivaikutelma romuttuu leffan lähtiessä käyntiin, sillä kyseessä onkin Ocean’s-tyyppinen veijarikomedia!

Mainos

Aluksi esitellään henkilöt, sitten tapahtuu iso twisti ja sitten alkaa erittäin mielenkiintoinen kostoseikkailu, hyvää huumoria unohtamatta. Leffaa tähdittävät Ben Stiller ja Eddie Murphy eivät kuitenkaan ole niitä naurattajia, vaan hyvin käsikirjoitetut tilanteet.

Autossa

Tower Heistin bonuslaarista löytyy aika nivaska perinteikkäita "näin tehtiin"-, naurukela- yms. tuotantodokumentteja. Lisäksi uutuutena on Pocket Blu -ominaisuus, joka antaa lisäsisältöä älypuhelinten omistajille. Allekirjoittaneella toiminto ei pelittänyt, mutta se ei tarkoita sitä etteikö se toimisi muilla.

Tower Heist on hyvä viihdepläjäys, joka soveltuu erityisesti raivostuttavan päivän päätteeksi.

KE

Mainos