Mainos

Toy Story 2 jatkaa tuttujen lelujen seikkailuja. Tällä kertaa Andy on menossa kesäleirille, mutta jättää Woodyn ja Buzzin kotiin.

     Pihalla järjestettävässä minikirppiksessä Woody joutuu kuitenkin ilkeän lelukeräilijän halutuun, joka aikoo massiivisen rahatukun sokaisemana myydä harvinaisen Woodyn parempiin käsiin.

     Buzz ja muut lelut kuitenkin haluavat rakkaan cowboynsa takaisin, ja päättävät lähteä pelastaamaan hänet.

Mainos

     Woodyn ollessa kadoksissa hän löytääkin yllätyksekseen alkuperäiset ”Woody Cowboy Gang” –ystävänsä. He pyytävät Woodyä jäämään kanssaan, mutta Woodyn todellinen koti on Andyn luona. Woodylla onkin yhtäkkiä edessään vaikea valinta…

 

Toy Storyn jatko-osa jatkaa samaa tuttua Disney/Pixar –kaavaa, joka tarkoittaa toimivaa tarinaa ja uljasta ulkoasua. Tämä toinen Toy Story on jo selkeästi kauniimpi graafiselta ilmeeltään ja animoinnilta kuin neljä vuotta aikaisemmin tehty ykkönen. Tarina on myös hivenen vauhdikkaampi, mutta sisältää vastapainoksi myös toimivaa draamaa.

 

Teknisesti Toy Story 2:n Blu-ray –versio on ykkösosan tapaan huippulaatua. Täydellistä kuvanlaatua voi ihastella vaikka 10 cm päästä ja ääniraita tarjoilee kotiteatterin omistajille varsin onnistuneen elämyksen.

    Bonuksina tarjoillaan kaikki DVD-version extrat ja lisäksi joukko uusia vain BD:lle tehtyä extroja kuten mm. Studiotarinoita, Pixarin zoetrope ja lisää kesällä julkaistavan kolmososan sneek peekkejä.

 

Jos omistat alkuperäisen Toy Storyn, kuuluu sinun omistaa myös tämä jatko-osa. 

 

KE

Mainos