Mainos

Aikojen alussa oli kuutio, joka osasi luoda elämää. Näin syntyi Cybertron-planeetta ja Transformers-olennot kahtena heimona. Toinen heimo halusi hyvää ja toinen jatkuvaa pahaa. Kun pahat Decepticonit tuhosivat Cybertron-planeeta, matkasivat he maapallolle etsimään jääkaudella planeetallemme hautautunutta kuution palasta, uuden pahan sukupolven toivossa. Hyvät Autobotit tulivat perässä suojelemaan elämää ja taistelemaan pahaa vastaan. Tästä on kyse kolmessa ensimmäisessä Transformers-elokuvassa, jotka on nyt kerätty samaan trilogia-pakkaukseen.

Ykkönen

Hasbron 1980-luvulla luomiin robottileluihin perustuvat Michael Bayn toimintaelokuvat ovat nyt nidottu samoihin kansiin. Leffojen levyt ovat niitä alkuperäisiä DVD-julkaisuja, joiden lisämateriaalit ja muu sisältö on ensijulkaisujen kanssa identtinen. Mistään lisämateriaalijulkaisusta ei nyt siis ole kyse.

Mainos

2

Ensimmäinen TF-elokuva on jännittävä seikkailu, jossa tutustutaan hahmoihin ja tilanteeseen. Toinen leffa, Kaatuneiden kosto on puolestaan sekava rahastusjatko-osa, jonka epäselvä kikkailu ja tylsä tarina saa aikaan pettyneen mielen. Kolmas elokuva Kuun pimeä puoli korjaa puolestaan tilanteen ja tarjoilee ensimmäisen elokuvan kaltaista aitoa toimintaa kiinnostavalla tarinalla. Kolmannen elokuvan kolmiulotteisuudesta ei kuitenkaan DVD:llä päästä nautiskelemaan.

3

Transformers-boksi on oiva paketti vaikka pitkien automatkojen ratoksi, mutta hifistelijöiden kannattaa odotella BD-trilogiajulkaisua, joka saataneen markkinoille viimeistään neljännen osan ilmaantuessa elokuvateattereihin.

Mainos