Mainos
Transformers: Rise of the Beasts tulee teattereihin vasta 7. kesäkuuta, mutta uusi juonikuvio vihjailee 1990-luvulle sijoittuvasta maailmanlaajuisen seikkailun jatko-osasta vuoden 2018 Bumblebee-elokuvalle.

Uusi elokuva esittelee Maximalit, muinaisen robottipetojen rodun – apinasoturi Optimus Primalin (Ron Perlman), kohoavan Airazorin (Michelle Yeoh), majesteettisen Cheetorin (Tongayi Chirisa) ja panssaroidun Rhinoxin (David Sobolov) – jotka pakenevat kotiplaneetaltaan, kun roisto Unicron (Colman Domingo) lähettää kätyriensä tuhoamaan Maximalien planeetan. Tämä petosota tuo Maximalit Maahan kahden uuden Transformers-joukon kanssa, joita ei ole vielä nähty valkokankaalla: Terrorconit ja Predaconit.

– Rise of the Beasts -elokuvassa esittelemme paljon uusia sankareita ja roistoja, jotka räjäyttävät kovien fanien mielet, sanoo Transformers-sarjan tuottaja Lorenzo di Bonaventura.

Mainos

Tarina perustuu Cybertronin tapahtumiin, mikä antaa meille paljon liikkumavaraa tutkia koko universumia. Joten tässä elokuvassa otamme Maximalit mukaan ensimmäistä kertaa, Bonaventura jatkaa.

Virallisessa synopsiksessa todetaan:

”On vuosi 1994, hip hopin ja Air Jordanien aikakausi, ja vilkkaalla Brooklynin asuinalueellaan entinen Yhdysvaltain armeijan sotilas Noah Diaz (Anthony Ramos) tekee parhaansa auttaakseen elättämään perheensä. Mutta hän ei pääse helpolla.

Tapahtumasarjassa Noah joutuu viisastelevan Autobot Miragen (äänenä Pete Davidson) rattiin, joka paljastaa kolmen piileskelevän Autobot-toverinsa olemassaolon: Optimus Prime (äänenä Peter Cullen), Bumblebee ja Arcee (äänenä Liza Koshy).

Samaan aikaan arkeologisessa museossa Ellis Islandilla 25-vuotias tutkija Elena Wallace (Dominique Fishback) laukaisee tietämättään muinaiseen patsaaseen kätketyn muukalaismajakan. Noah ja Autobotit saapuvat sen kutsua kuunnellen paikalle juuri, kun paha Terrorcon Scourge (äänenä Peter Dinklage) ja hänen luikertelevat robotti-Sweepit hyökkäävät.

Kun Scourge pakenee salaperäisen artefaktin kanssa, joka kykenee kutsumaan kooltaan ja tuhovoimaltaan käsittämättömän Unicronin (Colman Domingo), Noah ja Elena yhdistävät voimansa Autobottien kanssa yrittäessään estää Maan tuhoutumisen. Mutta edes mahtavat Autobotit eivät ole valmistautuneet uuteen voimakkaaseen Transformers-olentojen ryhmään, jonka he kohtaavat tehtävässään: Maximaleihin – hämmästyttävään robottipetojen ryhmään, jolla saattaa olla avain Autobottien yhdistämiseen takaisin kotimaailmaansa Cybertroniin.”

Paramount Pictures kuvailee seitsemättä live-action Transformers -elokuvaa ”näyttäväksi, toiminnantäyteiseksi teatterikokemukseksi”, joka ”esittelee kunnioitusta herättäviä uusia hahmoja Transformers-mytologiasta ensimmäistä kertaa valkokankaalla ja paljastaa samalla rakastettuja suosikkeja tavalla, jolla niitä ei ole koskaan ennen nähty”.

Ensimmäiset koekatsojien reaktiot ovat ylistäneet uutta elokuvaa toiminnantäyteiseksi räjähdykseksi ja ”parhaaksi Transformers-elokuvaksi” tähän mennessä.

Transformers: Rise of the Beasts saa ensi-iltansa Suomessa elokuvateattereissa 7. kesäkuuta.

Mainos