Mainos

Allegra (Elisabeth Reaser) on oopperaan haksahtanut sitoutumiskammoinen nainen, joka joutuu elokuvan alussa tylysti jätetyksi, kun tyttöystävä huomaa ettei olekaan lesbo. Eron jälkeen Allegra tosin huomaa itsekin, että eivät ne miehet ehkä niin kamalia olekaan. Siinä sitä ihmissuhdesoppaa onkin sitten helppo keitellä, kun sekaantuu ensin vasta eronneeseen Philipiin (Justin Kirk), ja heti perään kauhaan tarttuu tämän entinen tyttöystävä Grace (Gretchen Mol).

 

Tarina kulkee alussa vahvasti päähenkilö Allegran minäkertojan kuljettamana. Kertojamuotoinen eteneminen toimii, koska muuten juonessa olisi täysin mahdotonta pysyä mukana. Kun juonen kyytiin on päässyt, minäkertoja katoaa ja juonen mukaan vain tarttuu. 

Mainos

 

Perinteistä romanttista komediaa kunnioittaen on tässäkin elokuvassa suhteiden luominen ja suhteissa eteneminen tehty mahdottoman helpoksi. Ihmiset rakastuvat, ovat  toisistaan sekaisin ja itkevät toistensa perään vuorotellen. Kaikki on helppoa ja söpöä ja ihmissuhdeasioita puidaan avoimesti kavereiden ja ventovieraiden kaduntallaajien kanssa.

 

Elokuva on hassunhauskaa ja hyväntuulista seurattavaa, eikä sitä ole tehty liian vakavalla mielellä. Roolisuoritukset ovat uskottavia ja henkilöhahmot ongelmineen mielenkiintoisia. Salaatin vaihtaminen ravintolassa pihviin on elämääkin suurempi päätös, mutta itsensä etsiminen seksuaalisen suuntautumisen kanssa on ihan arkirutiinia.

 

Triangle of Love on oivaa katsottavaa tyttöjen iltaan ihmissuhdejuoruilujen mausteeksi, mutta miehisille miehille ja söpöilyhömppää inhoaville naisille se on turhan kevyttä katsottavaa.

 

Lisämateriaalia DVD:llä oli trailereiden muodossa.

 

 
HL

Mainos