Mainos
Eteläisessä Louisianassa sijaitsevassa Bon Tempsin pikkukaupungissa kaikki on päälisin puolin normaalisti. Ihmiset tuntevat kaikki toisensa ja jokain kyräilee jokaisen perään. Tarkemmin kun katsotaan, niin kaikki ei olekaan aivan normaalia. Tavallinen, parikymppinen tyttönen Sookie Stackhouse (Anna Paquin) esimerkiksi kuulee kaikkien muiden ajatukset. Ja paikallisen pubin pitäjä osaa muuttaa fyysistä olomuotoaan. He eivät kuitenkaan ole ainoita outolintuja, sillä vampyyrit ovat juuri tulleet esiin piiloistaan ja valloittavat nyt Yhdysvaltoja julkisesti.
 
Satoja vuosia vanha vampyyri Bill Compton (Stephen Moyer), mies joka ei tee pakosta pahaa kenellekään ja imee verta vain eläimistä, saapuu Bon Tempsin kaupunkiin. Sookie rakastuu kylmään mieheen oitis, sillä neito ei kuule elävän kuolleen ajatuksia. Kun ihmisiä alkaa kuolemaan omituisesti sieltä täältä, päättävät Sookie ja Bill ottaa oikeuden käsiinsä, ja suojella Sookien rakasta kotikaupunkia pahojen verenimijöiden suunnitelmilta.
 
Sookie
 
True Blood oli ilmestyessään vuonna 2008 todellinen yllättäjä. Yllätykseksi sitä olisi sopinut tosin odottaakin, sillä onhan taustalla huippusarjoja valmistava amerikkalainen tv-yhtiö HBO.
 
Sarja etenee verkkaisesti, mutta todella koukuttavasti. Jokainen jakso päättyy clifhangeriin, jotka eivät ole tuulesta temmattuja, vaan hyvin suuniteltuja linkkejä, jotka paljastavat pikkuhiljaa sekavaa kuvaa toisesta todellisuudesta. Loppua kohden sarja muuttuu todella friikiksi, mutta silloin sen huomaa, miten hyvin sarja todella on kokonaisuudessaan suunniteltu.
 
Erik
 
True Blood -jaksoja on myyty jo aikaisemminkin, mutta nyt ne saa teräväpiirtoisena, häviöttömällä kuvalla ja äänellä. Levyjä boksissa on jopa 25, joista yhdessä on kaksi jaksoa ja niihin liittyviä lisämateriaaleja. Kyseessä on siis todellinen keräilijän versio, jossa on kaikki 58 jaksoa ja niihin liittyvää eksklusiivista lisäkontenttia.
 
Lafayette
 
Asiaan mitenkään liittymättä, on pakko myöntää, että yksi elämäni hienoimmista hetkistä, oli piipahtaa vuosi sitten Warner Bros. Picturesin ulkostudioviidakossa Burbankissa, jossa sarjaa on pääasiassa kuvattu. Sieltä saniaisten keskeltä löytyi myös jo suljettu puulato, joka sarjassa tunnetaan nimellä Merlotte’s. Sarjaa katsoi arvostelua varten aivan uusin silmin, kun kulissit olivat tuttuja.
 
True Blood -Blu-ray-boksi on sikamaisen herkullinen paketti, joka sopii jokaisen hyvän draaman, vampyyrien, ihmissusien, outouksien ja seksin ystäville. Se on myös järkyttävän hyvä joululahja, josta nauttii koko perheen aikuisväki.
Mainos