Mainos
Rockstar Gamesin johtaja Dan Houser kertoi pari viikkoa sitten olevansa tyytyväinen, ettei Grand Theft Auto 6 tule Trumpin aikakaudella ulos. Houser tarkoitti heitollaan sitä, että aika on nyt paha poliittiselle satiirille, sillä kaikki poliittiset vitsit vanhenevat meemien ansiosta sekunneissa.

Internetissä kommentti ymmärrettiin siten, että GTA 6 -peliä ei tultaisi julkaisemaan niin kauan kuin Donald Trump on Yhdysvaltain presidentti. Tämä ei ollut kuitenkaan Houserin pointti. Jos näin olisi, GTA 6 julkaistaisiin aikaisintaan 2021. Jos Trump valittaisiin toiselle kaudelle julkaistaisiin GTA 6 vuoden 2025 jälkeen. Tämä ei ole kuitenkaan realistinen bisnesmalli. Houser tarkoitti, että onneksi pelin kehittäminen kestää kauan, jotta tämä aikakausi ehtii päättyä ennen pelin valmistumista.

Milloin GTA 6 julkaistaan?

Red Dead Redemption 2 on ollut tuotannossa 8 vuotta. Jos sama kaava jatkuu GTA 6:n kanssa, julkaistaan GTA 6 todella vuonna 2021, sillä GTA 5 julkaistiin vuonna 2013. Aikaisempien GTA-pelien kehitysaika on kuitenkin ollut lyhyempi, mutta pelit ovat olleet suppeampia kuin Red Dead 2. Rockstar Games on tuskin tekemässä GTA 6:sta pienempää peliä kuin Red Dead 2:sta, joten kehitysaika saattaa olla vieläkin pitempi, esim. 9 vuotta.

Mainos

Joka tapauksessa GTA 6 tulee aikaisintaan vuonna 2020, mutta oletettavimmin 2021 tai 2022.

Mainos
Edellinen artikkeliKursk-sukellusveneestä julkaistiin dokumenttipeli – saapuu konsoleille ensi vuonna
Seuraava artikkeliRed Dead Redemption 2 on myynyt jo 17 miljoonaa kopiota