Mainos
Turn 10 Studios on myöntänyt Forza Motorsportin pelaajien valitukset kolmesta pelin osa-alueesta.

Pelinjohtaja Andy Beaudoinin, luovan johtajan Chris Esakin ja johtavan tuottajan Trevor Laupmanisin allekirjoittamassa viestissä studio kertoo ottaneensa huomioon palautteen, joka koskee autojen progressiota, kilpailusääntöjä ja tekoälyn ajokäyttäytymistä.

”Tiedämme, että Forza Motorsportin etenemisjärjestelmä on pelaajiemme keskuudessa jakava aihe”, Turn 10 tiedotti.

Mainos

”Palautteen perusteella on selvää, että vaikka monet pelaajamme nauttivat järjestelmästä sellaisenaan, monille muille se ei tarjoa Forza Motorsportilta odotettua kehityskokemusta.”

Yhtiöstä kerrotaan, että palautteen käsitteleminen on ”tiimin ensisijainen prioriteetti vuoteen 2024 mennessä… kestää jonkin aikaa arvioida vaihtoehtoja, tehdä tarvittavat koodimuutokset ja testata koodimuutokset perusteellisesti”.

Studio sanoi myös olevansa tietoinen siitä, että kilpailusäännöt eivät aina toimi niin kuin niiden pitäisi. Esimerkkejä ovat pelaajat, jotka saavat epäjohdonmukaisia tai epäreiluja rangaistuksia liittyen tahallisiin ja tahattomiin törmäyksiin.

”On tärkeää, että keräämme kaiken mahdollisen datan kilpailusta, kun FRR-säännökset tapahtuvat virheellisesti, joten seuraavien kuukausien aikana työskentelemme joidenkin pitkäaikaisten kilpailukykyisten Motorsport-pelaajien kanssa kerätäksemme heiltä suoraa telemetriaa heidän pelatessaan.

”He tallentavat nämä tapaukset ja toimittavat tiedot tiimillemme, jotta voimme tehdä parannuksia, joiden avulla FRR:stä saadaan tarkempi ja luotettavampi. Arvostamme kärsivällisyyttänne, kun työskentelemme järjestelmän parantamiseksi.”

Pelaajat ovat myös valittaneet tekoälyn ajokäyttäytymisestä, kuten äkillisistä jarrutuksista ja hidastuksista, autoista, jotka eivät kiihdytä uloskäynneistä, ja kuljettajista, jotka seuraavat ajolinjoja liian tarkasti.

”Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada reilu ja kilpailukykyinen tekoäly Motorsportissa, ja tärkeimpiä prioriteettejamme alkuvuodesta 2024 ovat puuttua liian aggressiiviseen tekoälyyn ja saada samalla puhtaampi kisastartti kaarteeseen 1, jossa monet edellä mainituista ongelmista ilmenevät vakavimmin ja vaikuttavat pelaajiin.”

Näiden pelin osa-alueiden parantamisen lisäksi Turn 10 sitoutui julkaisemaan neljännesvuosittain päivityksiä, joissa se kertoo pelaajille, missä mennään aiheissa, joista ”yhteisö on intohimoisesti kiinnostunut”.

Voit lukea Forza Motorsport -arvostelun tästä.

Mainos