Mainos
Twisted Metal -televisiosarjan ensimmäisen kauden kuvaukset on saatu päätökseen.

Will Arnettin, Anthony Mackien ja Samoa Joen tähdittämä sarja on showrunner Michael Jonathan Smithin twiitin mukaan saatu valmiiksi.

Twiitissä näkyi myös jääveistos, joka on oletettavasti peräisin päättäjäisjuhlista ja jossa on klassinen Twisted Metal -logo.

Mainos

Show saapuu ennen suunniteltua Twisted Metal -videopelin rebootia, joka on kehityksessä Sonyn Firesprite-studiossa.

Anthony Mackien lisäksi tv-sarjassa nähdään Will Arnett (Arrested Development), Samoa Joe (AEW), Thomas Haden Church (Sandman Hämähäkkimies 3:ssa), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) ja Neve Campbell (Scream).

Michael Jonathan Smithin (Cobra Kai) käsikirjoittaman ja tuottaman sarjan pääosassa Mackie nähdään John Doe, muistisairas, joka Peacockin lausunnon mukaan ”puhuu yhtä nopeasti kuin ajaa”.

Doe joutuu ajamaan läpi post-apokalyptisen autiomaan toimittaakseen tarvikkeita etuvartioasemalle ja saa apunaan autovaras Quietin (Beatriz) samalla kun häntä jahtaa partiopoliisi Agent Stone (Church).

Pleikkarilta tulossa useita pelisarjoja

Twisted Metal on toinen tv-sarja PlayStation Productionsilta, joka on Sony Interactive Entertainmentin perustama studio, ja jonka tehtävänä on sovittaa alkuperäisiä pelikuvioita elokuviin ja televisioon.

Tällä viikolla vahvistettiin myös, että The Umbrella Academyn showrunner Steve Blackman kehittää Netflixin Horizon-televisiosarjaa, joka perustuu PlayStation-videopelisarjaan.

Ensimmäinen tv-sarja on HBO:n The Last of Us, jonka pääosissa nähdään Game of Thrones -näyttelijät Pedro Pascal ja Bella Ramsey Joelin ja Ellien rooleissa. Ensimmäistä kuvamateriaalia siitä näytettiin HBO:n tulevista sarjoista tehdyssä koosteessa.

Mainos