Mainos
Ensimmäistä Ubisoftin peliä, jonka hinta on 70 dollaria / 70 puntaa / 70 euroa, on alennettu voimakkaasti alle kaksi viikkoa julkaisunsa jälkeen.

Vaikka Skull & Bonesin oli alun perin tarkoitus olla julkaisijan ensimmäinen peli korotetulla hinnalla, sen viimeisin viivästyminen vuoden 2024 alkuun tarkoitti, että Avatar: Frontiers of Pandora otti sen paikan.

Ubisoftin Massive Entertainmentin kehittämä peli julkaistiin 7. joulukuuta korotetulla hinnalla PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle. Ubisoft kertoi hintojen noususta jo reilu vuosi sitten ja perusteli sitä pelien pitemmillä valmistusajoilla.

Mainos

Yhdysvalloissa Avatar on kuitenkin jo saatavilla 49,99 dollarin hintaan muun muassa Amazonin, Targetin ja Best Buyn jälleenmyyjiltä. Isossa-Britanniassa pelin voi ostaa 43,85 punnan hintaan ShopTosta ja alle 45 punnan hintaan Game- ja Currys-kaupoista.

Ilmeisesti pelin myynnit ovat sakanneet ja Ubisoft kokeilee nyt kuinka hinnanalennus vaikuttaa pelin menestykseen.

Mikä peli?

Frontiers of Pandora on ensimmäisen persoonan avoimen maailman toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu ensimmäisen Avatar-elokuvan tapahtumien jälkeen.

Se sijoittuu Pandoran uudelle mantereelle, ja pelaajat liittoutuvat eri Na’vi-klaanien kanssa suojellakseen kotimaataan RDA-yhtiöltä.

Mainos