Mainos

 

 

 

Mainos

John (Scott Adkins) käy illan viimetöikseen tarkistamassa tyttärensä mieliksi kämppänsä mörköjen varalta ja kuinka ollakaan keittiöstä löytyy joukko mörkömiehiä, jotka surmaavat Johnin vaimon ja tyttären. Mies herää puoli vuotta myöhemmin koomasta ja lähtee kostoretkelle antaakseen perheensä surmaajalle takaisin samalla mitalla. Pian John huomaa kuitenkin olevansa osa jotain paljon suurempaa projektia, eikä kaikki muistotkaan ole aivan sitä mitä John kuvittelee.

 

Van Damme

 

Vuonna 1992 ensimmäisen päivänvalon pilkahduksensa nähnyt Universal Soldier oli timanttisinta rautaa Jean-Claude Van Dammen ja ruotsalaislähtöisen Dolph Lundgrenin tähdittämänä. Kaksi todella kovassa nosteessa olevaa tähteä napit vastakkain. Elokuva sai suuresta suosiostaan johtuen keskinkertaisia jatko-osia, joista tämä uusin on jo kuudes. Kyllä. Kuudes. Ja Suomessa näistä muista ei juurikaan ole kuultu yhtikäs mitään.

 

John

 

Kuudes Universal Soldier jatkaa koneihmiset keskinäistä sodankäyntiä ja valtion kikkailua omaa etua silmällä pitäen. Tarina on erilainen kuin aikaisemmat, mutta silti niin täysin samanlainen. Sisältö on aluksi mielenkiintoista, mutta kun palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen, käy leffa itsestäänselväksi (jota se on silti alusta alkaen) mättöpätkimiseksi. Öljyttyä lihasta ja rasvattua aseistusta esitetään köyhän juonen vastapainoksi häpeilemättä.

 

Strippari

 

Universal Soldier: Day of Reckoningin Blu-ray ei sisällä ainuttakaan lisämateriaalia, joten ontto elokuva jää levyn ainoaksi viihdykkeeksi. Jos aivoton ja tylsähkö äijäily, Van Damme ja Lundgren miellyttävät silmää, saa kuudennesta Soldierista varmasti paljon riemua irti. Muuten se kannattaa kyllä skipata.

 

KE

Mainos