Mainos
Jason Bourne ei ole nököjään kuollut. Universal nimittäin kehittää parhaillaan uutta Bourne-elokuvaa. All Quiet on the Western Front -elokuvan ohjaaja Edward Bergerin kerrotaan olevan neuvotteluissa toimintatrillerisarjan elvyttämisestä.

Deadline kertoi ensimmäisenä, että ei ole tiedossa, palaako Matt Damon nimirooliin vai onko elokuvassa Jeremy Rennerin The Bourne Legacy -elokuvan kaltainen lähestymistapa, jossa esiintyi toinen hahmo samasta universumista.

Uutisessa muistutettiin, että studio ei ole vielä lähestynyt Damonia, koska asiat ovat vielä aivan liian aikaisessa vaiheessa. Kunhan käsikirjoitus on kirjoitettu, näyttelijää lähestytään.

Mainos

Kyseessä olisi elokuvasarjna kuudes elokuva, sillä vuoden 2016 Jason Bourne tuotti 415,5 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Sarjan käsikirjoittajan Tony Gilroyn mukaan Rennerin Legacyn oli alun perin tarkoitus luoda Marvel-elokuvien tyylinen jaettu elokuvauniversumi, ennen kuin studio päätti palata Damonin esittämän salamurhaajan rooliin vuoden 2016 elokuvassa.

Bourne 6 -elokuvalla ei toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa.

Mainos