Mainos

Dylan Harper (Justin Timberlake) on menestynyt bloggaaja ja trendimateriaalin sisällöntuottaja-AD, jolle tarjotaan töitä newyorkilaisesta mainostoimistosta. Miehelle maksetaan lentoliput Losista, ja kentällä vastassa odottaa villi ja kaunis Jamie (Mila Kunis).

Kun Dylan epäilee muuttoaan synkkään metropoliin, päättää Jamie paljastaa New Yorkin parhaimmat herkkupalat houkutellakseen miehen jäämään. Ja niinpä käy. Dylan jää, ja vahvakemiaisesta parista tulee pian toistensa ainoat ystävät. Jamie paljastaa haluavansa kovasti seksiä, mutta ei parisuhdetta. Dylan suostuu aatokseen ja kohta pariskunta panee kuin kiimaiset jänekset. Pian kuitenkin käy ilmi, että ystävyyssuhteessa vallitseva villi seksi tuo mukaanaan myös odottamattomia komplikaatioita.

AD ja presentaatio

Mainos

Justin Timberlake on siirtynyt vahvasti pois musiikkimaailmasta, elokuvamaailmaan. Eikä se välttämättä ole lainkaan huono idea. Mies on charmikas kikkurapää, somistettuna kreikkalaisella miesvartalolla. Osaapa herra vielä oikeasti näytelläkin. Tässä elokuvassa ei mitään megalomaanisia tunteenpurkauksia pääse mies näyttämään, mutta hyvin rooli pysyy päällä elokuvan läpi.

Mila Kunis on vakuuttanut puolestaan jo Black Swan -elokuvassa osaavansa näytellä mitä vain. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan The 70’s Show -tv-sarjasta, josta myös Aston Kutcher pompsahti pinnalle.

Tämä käy
Ennen ensimmäistä panokertaa pariskunta tarkastelee toistensa sukuelimet. Jamielle käy Dylanin penis erittäin hyvin.

Vain seksiä on perinteinen romanttinen komedia. Se ei yllätä millään osa-alueella ja tarjoilee siirappista ihastumista ja vaikeita ihmissuhdekoukeroita. Poikkeuksena massaan Vain seksiä -elokuvassa on paljon avointa penetraatiota ja molemminpuolista suihinottoa. Ei kuitenkaan siinä määrin mitä esim. kotimaisissa Levottomat-elokuvissa. Tissejä ja pippeleitä ei näytetä vilaukseltakaan ja itse asiassa edes päätähdet eivät nähneet toistensa sukuelimiä, vaikka varsin intiimeissä asennoissa joutuivatkin kuvauksissa hengailemaan.

Suihinotto
Tämä on härskeintä seksiä mitä elokuva tarjoilee. Levottomat oli levottomampi.

DVD-bonuksista löytyy kommenttiraitaa ja poistettuja kohtauksia. BD-ekstroissa on nämä samat ja niiden lisäksi vielä kolme muuta dokumenttia ja pop-up-trivia. BD-Live käynnistyy levyn yhteydessä ja sen avulla voi katsella muiden uutuusleffojen trailereita.

KE

Mainos