Mainos

Rebecca, eli leikkisästi Becca (Jen Proske) on ujo ja angstinen tyttö, joka muuttaa isänsä luokse pikkukaupunkiin Amerikan keskilänteen. Pikkukaupungissa kaikki ei ole kuin muualla, sillä osa ihmisistä on yllättävän kalpeita ja osa muuten vain varsin erikoisia.

Kun Becan koulu alkaa, tutustuu hän koulun kiintiötyyppeihin, jotka ovat pikkukaupungissa huomattavasti muita erikoisempia. Koulun komein kundi on suuritukkainen Edward-vampyyri (Matt Lanter), jota kukaan nainen ei aikaisemmin ole saanut poikaystäväkseen. Becalla ja Edillä alkaa kuitenkin synkkaamaan heti ensisilmäyksellä ja tämä tekee Becasta koulun vihatuimman tyttelin.

Becasta on kiinnostunut myös yllättävän karvainen ja kymmennänninen ihmissusipoika Jacob (Chris Riggi), joka puolestaan aiheuttaa kilpailutilanteen, jossa vastakkain on vampyyri ja ihmissusi. Kumpi saa Becan ja kumman Becca itse haluaa?

Mainos

Edward tunnustaa rakkautensa angstiselle Rebecalle.

Vampyyrien imussa on suora parodia Twilight –elokuvista, joka sekoittaa pakkaan myös ripauksen True Bloodia ja muita vampyyritarinoita. Elokuvalla ei varsinaisesti ole omaa juonta lainkaan, sillä juoni on täysin sama kuin Twilight –elokuvalla sillä poikkeuksella, että välillä joku tipahtaa tuolilta tai saa turpiinsa täysin odottamatta.

Leffan takana on Scary Movie –elokuvasarjan tekijöitä, mutta rima laskee elokuva elokuvan jälkeen aina vaan alemmas. Scary Movie ykkönen sentään yritti luoda vielä oman juonen, johon oli sekoitettu tuttuja elementtejä, kun Vampires Suck menee sieltä missä aita on matalin.

Täysin turha kohtaus, jossa on bikinityttöjä.

Vaikka elokuvan tarina ja kerrontatapa on silkkaa pa#kaa, on elokuvassa yksi tai kaksi hauskaakin kohtaa. Hahmot on suunniteltu kivan övereiksi, mutta näyttelijät ovat äärettömän hunoja. Beccaa näyttelevä Proske ei hallitse ujoa ja angstista rooliaan lainkaan, ja muilla näyttelijöillä parhaat puolet löytyvät pelkästään ulkonäöstä. Ärsyttävin kaikista on kuitenkin jo liian monesta leffasta tuttu Ken Jeong, joka on jokaisessa leffassaan luotaantyöntävä kitisijä.

Kilpakosijan lahjus.

Vampyyrien imussa Blu-ray –version ostajalle tulee sekä BD, että DVD –kiekko paketin mukana. Blu-raylla on luonnollisesti äärimmäisen hieno ja yksityiskohtainen kuva ja ylivoimainen ääni. DVD:llä ei sen sijaan ole mitään erikoista mainittavaa. Blu-ray –levyltä voi valita katsottavakseen joko teatteriversion tai kolme minuuttia pidemmän Bite Me –version. Lisäksi levyllä on suomeksi tekstitettyinä poistettuja kohtauksia ja traileri.

Vampyyrien imussa sopii kaikille alle 14-vuotiaille Twilight –faneille, mutta sitä vanhemmalle katsojalle tulee vain suuri tarve päästää joko itsensä tai mediantoistolaitteet päiviltä.

KE
 

Mainos