Mainos

Michael Woods (Paul Walker) on tullut USA:sta Johannesburgiin vastoin ehdonalaisen sääntöjä, vain vakuuttaakseen vaimolleen olevansa muuttunut mies. Lupaava "mä vannon" -tilanne menee kuitenkin heti kättelyissä pieleen, kun Woodsille tarjotaan vahingossa väärää vuokra-autoa. Matkalla vaimonsa luo Michael saa puhelun autossa olevaan puhelimeen ja käy ilmi, että auto on tarkoitettu korruptoituneiden poliisien pahojentekovälineeksi. Pian mies on mukana rosvoringin keskellä, josta poispääsy elävänä ei näytä kovinkaan todennäköiseltä.

Pauli

Vehicle 19 on eteläafrikkalaisen ohjaajalupauksen Mukunda Michael Dewilin taidonnäyte toiminnasta. Leffa on etelä-afrikkalaiseksi toimintapätkäksi ihan kelvollinen, mutta kun sitä markkinoidaan amerkkailaisena, on selvää että katsoja tulee pettymään. Leffan visuaalinen toteutus on ihan ok, vaikkakin pieni budjetti paistaa läpi monessakin asiassa.

Mainos

Elokuvan juoni on aluksi hyvinkin imuisa, mutta paikoitellen hidastuva tempo pilaa tunnelman.

Vehicle 19 on leffa, joka kannattaa katsoa tietoisena sen taustat. Huijaava kansikortti ja Paul Walkerin päärooli ei tee siitä uutta Fast & Furious -elokuvaa tai edes Hollywood-tuotetta.

Mainos