Mainos
Yksityisetsiväpariskunta lähtee etsimään kadonnutta opiskelijapoikaa palkkion toivossa. He aloittavat tutkinnat kadonneen kotoa, josta löytävät kymmeniä epämääräisiä VHS-nauhoja. Jokainen läpikatsottu nauha sisältää toinen toistaan sairaampia gonzo-videoita, jotka johdattavat pojan katoamisen motiiveihin.
 
Nauhojen kelailu
 
Siinä missä V/H/S yllätti vuosi sitten, ei V/H/S/2 enää pääse loistamaan samalla kaavalla. Tällä kertaa tarinat ovat typerämpiä ja ehkäpä jopa huonommin maskeerattuja. Tunnelma on kyllä katossa ja äänet pelottavat, mutta realismi on poissa ja lopputulos muistuttaa enemmän kotitekoista nollabudjetin kauhua kuin oikeaa kauhuelokuvaa.
 
Autokamat
 
V/H/S/2 markkinoi takakannessaan seitsemää lyhyttä tarinaa, mutta todellisuudessa tarinoita on pääjuonen lisäksi neljä. Kaikki tarinat noudattavat samaa kaavaa ja samoja twistejä keskenään. Ensimmäisessä leffassa sentään jokainen tarina oli enemmän täysin omanlaisensa.
 
Bonuksia ei levyltä löydy, eikäpä niitä varmasti kukaan kaipaakaan. V/H/S/2 on ensimmäiseen osaan nähden hirveä pettymys, mutta kyllä senkin avulla jännäkakka voi housuun valahtaa.
Mainos