Mainos

Musta pantteri Bagheera löytää veneonnettomuuspaikalta ihmispennun keskeltä Intian viidakon ydintä, kaukana ihmisasutuksesta. Hän päättää viedä poikalapsen susilaumalle, jossa on muitakin tuoreita pentuja. Susilauma ottaa ihmislapsen kasvatikseen. Kun kymmenen vuotta on vierähtänyt päättää ilkikurinen Shere Khan -tiikeri tulla susien reviirille, jonka vuoksi Mogwgli-poika on kuljetettava ihmisten kylään. Bagheera ottaa saattotyön itselleen, jonka aikana parivaljakko kohtaa muitakin vekkuleita eläimiä viidakossa.

Susiäiti

Viidakkokirja on Diseneyn viimeinen animaatioelokuva, jossa itse Walt Disney on ollut mukana. Luvassa on todella kaunista animaatioita, hienoja taustoja ja hellyyttävä tarina. Perusvarmaa settiä kaikille lapsosille.

Mainos

Tanssi

Näissä Disney-leffoissa mukana on vielä pitkät laulukohtaukset, jotka kuljettavat tarinaa. Nykyleffoihin tottuneeseen ihmiskatsojaan ne saattavat tuntua pitkäveteisiltä ja turhilta. Ne ovat kuitenkin osa Disney-taikaa, jotka jäävät ihmismieleen koko loppuelämäksi. Onkin siis erittäin suositeltavaa näyttää näitä aivan oikeille ihmispennuille.

Tiikeri

Viidakkokirjan Diamond Edition -Blu-ray sisältää huipputerävän kuvan lisäksi järkyttävästi bonusaineistoa. Levyltä löytyy kaikki DVD-julkaisun alkuperäiset lisukkeet ja niiden lisäksi tarjolla on mm. katsaus Orlandon Disney Worldin eläinmaailmaan, joka on järkyttävän kokoisella plantaasilla oleva eläinmaailmaparatiisi.

Viidakkokirja-Blu-ray on pakkohankinta lapsiperheille, sillä mitä olisikaan lapsuus ilman Disney-klassikkoja.

Mainos