Mainos

Viimeinen manaus osa II jatkaa ensimmäisen Viimeisen manauksen tarinaa suoraan. Nell (Ashley Bell) toipuu pikkuhiljaa edellisen leffan tapauksista ja demoni tuntuukin kadonneen neitosesta kokonaan. Jeesushömpät saa jäädä ja Nell aloittaa tavallisen nuoren naisen arjen. Hän käy töissä ja hengaa kavereiden kanssa. Tapaapa Nell myös ihastuttavan uroksen. Kun kaikki näyttää ruusuiselta päättää vanha kunnon demoni yllätys, yllätys tehdä paluun, entistäkin pahempana ja karmeimpine suunnitelmineen.

Peili

Viimeinen manaus osa II on turha jatko-osa hyvinkin varteenotettavalle ensimmäiselle manaukselle. Siinä missä Viimeinen manaus osa I kuljetti tarinaa gonzona, hämmentävine käänteineen, jatkaa kakkososa tarinaa todella väsyneesti. Myös gonzosta on luovuttu ja leffa käyttää perinteistä elokuvakerrontaa, joka ei ole kyllä lähellekään niin pelottavaa.

Mainos

Pelottelu on hoidettu naurettavuuksiin asti menevillä säikähdyskohtauksilla. Ja nämähän ovat hyvinkin ennalta-arvattavia.

Demoni

Bonusmateriaalia ei BD-levyllä ole, eikä se varmasti ketään olisi kiinnostanutkaan.

Viimeinen manaus osa II on järkyttävä floppi, joka pilaa edellisenkin elokuvan maineen. Pahinta on vielä se, että ovi kolmannelle osalle jätetään auki.

Mainos