Mainos
Grand Theft Auto VI, eli pelisarjan kuudes pääosa on parhaillaan tuotannossa Rockstar Games Northin toimesta.

Pelin julkaisusta ei olla vielä saatu mitään virallista, mutta odotettavissa on, että peli julkaistaisiin 2024 tai 2025. Rockstar Games on kuitenkin tunnettu siitä, että se julkaisee pelinsä vasta, kun kehitteillä oleva yksinpeli on kokonaan valmis.

Aiemmin viime vuonna tapahtuneen vuodon pohjalta GTA 6:sta valahti verkkoon valtava paketti keskeneräistä pelikuvastoa, joista tämänkin artikkelin tieto on peräisin. Vuodon mukaan GTA 6 -pelissä pelaaja voisi käytännössä istua minne vain nautiskelemaan maisemista ja säästä. Samalla voi räpeltää puhelinta ja ottaa vaikka selfieitä.

Mainos

Selfieiden ottaminen oli mahdollista jo GTA 5:ssäkin, mutta luultavasti GTA 6:ssa homma on viety paljon pitemmälle nykyajan somevillitysten mukaisiksi. Pelissä saattaa olla jopa pieniä minipelimäisiä somehaasteita, joita pelaaja voi tehdä pönkittääkseen pelihahmon some-egoa.

Kuvankaappaus aiemmin vuodetusta videosta, jossa pelihahmo istahtaa patsaalle ja alkaa pelaajan toimesta ottamaan selfieitä.

Kaikki edellä mainitut seikat ovat kuitenkin vielä huhuja, kunnes Rockstar Games ne virallisesti vahvistaa tai jättää vahvistamatta.

Vuodettujen videoiden perusteella saatiin vahvistus siitä, että GTA 6 sijoittuu Vice Cityyn, mikä vahvistaa aiemmat huhut ja noudattaa tuttua GTA-pelien kaavaa.

– Rockstarin seuraavassa pelissä, Grand Theft Auto VI:ssa, on pelattava naispäähenkilö. Nainen, joka on latino, tulee olemaan toinen parista päähenkilöstä tarinassa, joka on saanut vaikutteita Bonnie ja Clyde -pankkiryöstäjistä, uutisjulkaisu Bloomberg totesi aikaisemmin viime vuonna.

Rockstar Games vahvisti vuodon yhteydessä, että vuodettu materiaali on aitoa, mutta hyvin varhaista ja keskeneräistä materiaalia.

Mainos