Mainos
Tuoreet todisteet viittaavat siihen, että tämän vuoden Call of Duty -pelin nimi on Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare III on tiettävästi mainittu kustantaja Activisionin DMCA-lakoissa, jotka Twitter-käyttäjät, kuten @BobNetworkUK, ovat viime päivinä jakaneet kuvia julkistamattomasta pelistä verkossa.

Kuvien uskotaan olevan peräisin sisäisestä testistä, joka on tiettävästi jatkoa viime vuonna julkaistulle Modern Warfare 2:lle.

Mainos

Helmikuussa Bloomberg väitti, että Activision oli alun perin suunnitellut julkaisevansa tänä vuonna suuren Modern Warfare 2 -laajennuksen, mutta DLC:stä olikin tullut kokonainen peli.

Activisionin tavoitteena on uuden Call of Dutyn osalta tehdä peli, joka tuntuu ”itsenäiseltä, täyshintaiselta julkaisulta ja Modern Warfare II:n jatko-osalta”.

Modern Warfare 2:n kartat ja pelitilat siirretään uuteen peliin, uutisessa todettiin.

Modern Warzonen keräämien viimeisimpien ilmeisten vuotojen mukaan tulevassa jatko-osassa on paluu klassiseen minikarttaan ja Ninja-palkkiin, ja palkinnot on jaoteltu eri varusteisiin, kuten hanskoihin, kypäröihin ja saappaisiin.

Useat NBA-pelaajat ottivat sosiaalisessa mediassa aiemmin tässä kuussa väittäen, että heille oli näytetty vuoden 2023 Call of Duty -nimikkeen demo.

Kuluneena viikonloppuna Xbox kertoi allekirjoittaneensa Sonyn kanssa ”sitovan sopimuksen” Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla sen jälkeen, kun Microsoft on odotetusti ostanut Activision Blizzardin.

Mainos
Edellinen artikkeliAssassin’s Creed Codename Jade -beeta luvassa elokuun alussa
Seuraava artikkeliHeinäkuun PS Plus Extra ja Premium -pelit ovat nyt ladattavissa