Mainos
Tuoreet todisteet viittaavat siihen, että tämän vuoden Call of Duty -pelin nimi on Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare III on tiettävästi mainittu kustantaja Activisionin DMCA-lakoissa, jotka Twitter-käyttäjät, kuten @BobNetworkUK, ovat viime päivinä jakaneet kuvia julkistamattomasta pelistä verkossa.

Kuvien uskotaan olevan peräisin sisäisestä testistä, joka on tiettävästi jatkoa viime vuonna julkaistulle Modern Warfare 2:lle.

Mainos

Helmikuussa Bloomberg väitti, että Activision oli alun perin suunnitellut julkaisevansa tänä vuonna suuren Modern Warfare 2 -laajennuksen, mutta DLC:stä olikin tullut kokonainen peli.

Activisionin tavoitteena on uuden Call of Dutyn osalta tehdä peli, joka tuntuu ”itsenäiseltä, täyshintaiselta julkaisulta ja Modern Warfare II:n jatko-osalta”.

Modern Warfare 2:n kartat ja pelitilat siirretään uuteen peliin, uutisessa todettiin.

Modern Warzonen keräämien viimeisimpien ilmeisten vuotojen mukaan tulevassa jatko-osassa on paluu klassiseen minikarttaan ja Ninja-palkkiin, ja palkinnot on jaoteltu eri varusteisiin, kuten hanskoihin, kypäröihin ja saappaisiin.

Useat NBA-pelaajat ottivat sosiaalisessa mediassa aiemmin tässä kuussa väittäen, että heille oli näytetty vuoden 2023 Call of Duty -nimikkeen demo.

Kuluneena viikonloppuna Xbox kertoi allekirjoittaneensa Sonyn kanssa ”sitovan sopimuksen” Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla sen jälkeen, kun Microsoft on odotetusti ostanut Activision Blizzardin.

Mainos