Mainos

 Ystadissa alkaa tapahtua, kun venäläinen sellisti joutuu pommi-iskun kohteeksi konserttinsa jälkeen. Wallander (Krister Henriksson) ja kollegat (mm. Mats Bergman ja Sverrir Gudnason) huomaavatkin olevansa keskellä mafian kostoretkeä, jonka kohteena nuori sellisti on. Pian selviää, että tarinan päähenkilö on päätodistajana murhasyytteessä venäläisen mafian jäsentä vastaan. Mafian johtajan, Leb Munchinin motiivina ei olekkaan raha tai voiton tavoittelu vaan jotain paljon merkittävämpää…

 

Luvassa on siis reipasta periruotsalaista rikosjännäriä puolentoista tunnin ajan. Ja tästä pidetään kiinni, niin hyvässä kuin pahassa. Leffassa ei suoraan ole mitään huonoa, mutta ei myöskään mitään kovin hyvääkään. Venäläinen mafia on taas kovin julmaa, mutta jotenkin kovin tyhmää. Kiduttaa toki osataan, mutta yhden miehen poliisivartio estää rosvokoplan marssimasta sairaalaan hoitamaan työnsä loppuun…?

Mainos

 

Jos olet nähnyt Beckit ja katsot viikottain televisiosta jotain ruotsalaista rikossarjaa nautit varmasti tästäkin. Toisaalta voisit käyttää saman ajan vaikka mainion Män som hatar kvinnorin ( http://www.imdb.com/title/tt1132620/ ) katsomiseen.

 

Extroista löytyy ainoastaan muutama traileri.

 

OK

Mainos