Mainos

Bobby Green (Joaquin Phoenix) on poliisiperheen ainoa rikollinen, joka elää omaa elämäänsä nauttien alamaailman kermasta. Kun venäläisten huumebisnekset käyvät brutaaliksi, alkaa Bobin isä Burt (Robert Duvall) ja hänen veljensä Joseph (Mark Wahlberg) pyytämään apua Bobbylta joka sattuu olemaan venäläisten kanssa hyvää pataa. Vittumainen Bobby on eri mieltä sukunsa kanssa, eikä halua auttaa heitä rikollisen nappaamisessa. Kun yksi venäläisistä pahiksista sitten ampuu Josephia päähän, alkaa Bobby puntaroimaan kummalla puolella aitaa hänen tulisi olla; poliisien vai rosvojen…

 

"We Own The Night" on NYPD:n itsevarma slogan, jota he ovat ylpeänä kantaneet vuosikymmeniä. Se tarkoittaa sitä että New Yorkin poliisi on rysän päällä katujen hallinnassa. Tässä leffassa slogan kääntyy kuitenkin päälaelleen… hyvällä tavalla. WOTN ei ole mikään tusinatoimintakomedia jossa tumma ja valkoinen poliisi metsästää rikollisia, vittuilemalla samalla keskenään koko leffan ajan. WOTN on loistavaa dramaa, jossa on mahtavia, uskottavia näyttelijöitä ja loistava käsikirjoitus. Mikäli HYVÄ poliisidraama on lähellä sydäntä, on WOTN jopa ostamisen arvoinen julkaisu.

Mainos

 

Blu-ray versiossa kuva on edustavaa, kaunista ja terävää, ääniraitana on kultakorvia hemmotteleva DTS HD Marter Audio. Levyltä löytyy bonuksina traileri ja lähes tunnin kestävä Making of -dokumentti. Tämä on yksi vuoden kovimpia tapauksia.

 

KE

Mainos