Mainos
Microsoftin kerrotaan suunnittelevan Starfieldin julkaisemista PlayStation 5:lle osana uutta aloitetta, jonka tarkoituksena on tuoda enemmän Xbox-yksinoikeuspelejä muille konsolialustoille.

Näin kertoo XboxEra, joka siteeraa nimettömiä lähteitä, jotka väittävät, että Bethesdan roolipeliä suunnitellaan julkaistavaksi Sonyn konsolille aiemmin huhuttujen Hi-Fi Rush– ja Sea of Thieves -käännösten ohella.

Julkaisun lähteiden mukaan Microsoft aikoo julkaista Starfieldin PlayStation 5:lle pelin suunnitellun Shattered Space -laajennuksen jälkeen, jonka on määrä ilmestyä Xboxille ja PC:lle myöhemmin tänä vuonna.

Mainos

Microsoftin väitetään tehneen lisäinvestointeja PlayStation 5:n dev-kitteihin kehitystyön tueksi.

The Vergen lähteiden mukaan myös Bethesdan tuleva Indiana Jones -peli saattaa olla jälleen yksi nimike, joka julkaistaan PlayStation 5:lle.

Julkaisun mukaan Bethesda harkitsee Indiana Jones and the Great Circle -pelin tuomista PS5:lle sen jälkeen, kun se julkistettiin Xboxille ja PC:lle viime kuussa.

– Microsoftin sisällä on kuulemma syntymässä uusi monialustamalli tiettyjen Xbox-pelien osalta, ja yhtiö punnitsee, mitkä nimikkeet pysyvät yksinoikeudella Xboxilla ja Windowsilla ja mitkä taas ilmestyvät tulevaisuudessa Switchille tai PS5:lle, The Vergen lähteet toteavat.

Bethesdan kerrotaan julkaisevan Indiana Jones -pelinsä ensin Xbox-konsolin yksinoikeuspelinä, jota seuraa mahdollinen PS5-julkaisu joitakin kuukausia myöhemmin.

Niko Partnersin tutkimus- ja näkemysjohtaja Daniel Ahmad sanoi, että lisääntynyt monialustastrategia voisi olla ”win-win” Microsoftille ja Game Passille.

Mainos