Mainos
Ajan polttama suurperhe on hajonnut vuosien saatossa. Lapset ovat aikuistuneet ja vanhemmat eriytyneet omille teilleen. Perheen ottolapsi Alejandro (Ben Barnes) on menossa naimisiin rakastettunsa (Amanda Seyrfried) kanssa ja päättää pitää suuret häät, jonne koko hajonnut perhe on kutsuttu. Aljendron biologinen äiti on kutsuttu myös kinkereihin, mutta hänen ääriuskovainen taustansa ei hyväksy avioeroa. Tämän vuoksi Alejandron eronneiden vanhempien on näyteltävä häiden ajan edelleen naimisissa olevaa, onnellista pariskuntaa.
 
Hääpari
 
Yhdet häät ja kolme anoppia on 50+ -ihmisille suunnattu komedia. Sen haudanhidas tempo ja käsittämättömän huonot vitsit tekevät leffasta järkyttävää katseltavaa. Vaikka elokuvaa tähdittää hyvinkin nimekäs kaarti entisiä Hollywoodin huippunimiä, on elokuvan ohjaaja Justin Zackham onnistunut luomaan sellaista rapaa, jota ei sovi kuin sowmotionihmisen katsoa.
 
Vanhemmat
 
Elokuvan tuotanto on maksanut harmittomat 35 miljoonaa dollaria, jolla olisi voinut tehdä paljon jotain muutakin hyvää. Nyt rahaa on pistetty puhtaaseen paskaan, joka ei vain viihdytä, saati naurata. Ymmärtäähän sen, että raha on kulunut melkeinpä kokonaan tähtikaartin palkkoihin, mutta kyllä tämän kokoluokan elokuvan käsikirjoitukseen olisi voinut panostaa samalla entistä enemmän.
 
Leffan vitsit nojaavat seksijuttuihin, mutta vaikka läpät ovatkin tabuja rikkovia, ovat ne niin arkipäiväisiä suomalaisille, että niissä ei ole mitään huvittavaa.
 
Hääpaikka
 
Bonuksia levyltä ei löydy ainuttakaan, eikä niitä kukaan varmaan kaipaakaan. Blu-ray:n kuvanlaatu on täydellistä ja äänimiksaus onnistunut, mutta viihdyttävää sisältöä ei Yhdet häät ja kolme anoppia -elokuvasta löydy yhtään sekuntia.
Mainos