Mainos

Yogi-karhu (Dan Akroyd) on ystävänsä Boo Boon (Justin Timberlake) kanssa Yellystonen kansallispuistossa asusteleva ihmisen älykkyyden omaava, eväskoreja varasteleva nalle. Hänen puuhistaan perillä on metsänvartija Smith (Tom Cavanagh), joka kuitenkaan ei voi loputtomiin estellä nerokkaan karhun viritelmiä.
Muitakin mutkia sattuu matkaan, sillä kaupungin pormestarilta alkaa rahat loppumaan, ja mies päättää myydä kansallispuiston hakkuumetsäksi. Niillä rahoilla mies rahoittaisi vaalikampanjansa osavaltion kuvernööriksi. Metsänvartijan keinot eivät yksin riitä pelastamaan metsää, joten mahtaisikohan Yogi-karhun keksinnöistä olla apua?

Yogi ja Boo Boo puuhissaan

Yogi-karhu on Hanna-Barbera -animaatiostudioiden luomus, joka on ihastuttanut lapsia jo 1960-luvulta saakka. Nyt "vihdoin" tämä nalle on saatu myös kokoperheen elokuvaksi.

Mainos

Elokuvatyyleistä rasittavimman, eli oikeaa kuvaa ja animaatiota yhdistelevän tekniikan myötä Yogi-karhu -elokuvan ennakkoasetelma on jo hirvittävä. Lopputulos onkin juuri sitä itseään. Pikkunaperoille suunnattua huttua, jota aikuisihminen ei pysty millään nukahtamatta tai turhautumatta katsomaan.

Metsänvartija Smith

Yogi on kyllä hienosti mallinnettu karvoineen kaikkinen, mutta leffan juoni ja koostumus on vain niin hirveää huttua, että sitä ei voi suositella kellekään aikuiselle tai edes teini-ikään ehtineille. 3–6-vuotiaat saattavat vielä innostua, mutta muiden kannattaa kiertää leffa kaukaa.

Vesihiihtävä jokikarhu

Mikäli Blu-rayn menee kuitenkin hankkimaan, saa kaupan päälle kourallisen ekstroja. Hauskimpana kaikista on Looney Tunesin kolmeminuuttinen Kelju K. Kojootin anmiaatioelokuva, jossa tuttuun tapaan yritetään saalistaa maantiekiitäjä ruokapöytään.

KE

Mainos