Mainos

Griffin (Kevin James) on pullukka ja leppoisa eläintarhatyöntekijä, joka rakastaa arkeaan animaaliassa. Pasmat menevät kuitenkin sekaisin, kun Griffinin ex-tyttöystävä Stephanie (Leslie Bibb) saapuu kierrokselle eläintarhaan. Griffin tajuaa ettei ole vieläkään päässyt naikkosesta ylitse ja päättää ottaa askeleen elämässään eteenpäin, ja vaihtaa työpaikkaa coolimmaksi. Tästäkös eläimet suivaantuvat ja päättävät paljastaa hätähuutona miljoonia vuosia salassa pidetyn asian: eläimet osaavat puhua!
Niinpä elukat saavat Griffinin ylipuhuttua jäämään eläintarhaan. Korvaukseksi tästä he opettavat Griffinille parhaat pokaustavat. Eläinmaailman kosinnat poikkeavat kuitenkin radikaalisti ihmisten pariutumiskäytännöistä, joten Griffinin sekoilut saavat miehen koko lähipiirin sekaisin.

Gorilla

Zookeeper on Klick! ja Waterboy -elokuvien ohjaajan Frank Coracin uusi työnäyte. Niinpä kenellekään tuskin tulee yllärinä, että yksi elokuvan päätähdistä on Adam Sandler. Kuten arvata saattaa keskitasossa kuljetaan, ja elokuvan käänteet ovat arvattavissa heti kansikortin luettuaan.

Mainos

On elokuvassa jotain hyvääkin. Se saa naurahtelemaan väsyneille vitseille, joista parhaimmat nähdään CGI-eläinten näytteleminä. Kevin James on kohtalaisen väsynyt näyttelijä.

Elukoiden äänen takaa löytyy yllättäviä nimiä, kuten Sylvester Stallone, Nick Nolte ja Cher. Elokuvan hämmentävin yllätys on Amerikan Fear Factor -juontaja Joe Rogan, joka esittää varsin kömpelösti Stephanien uutta siippaa ja Griffinin kilpakosijaa.

Lääkäri
Elokuvan sympaattista eläinlääkäri esittää Rosario Dawson.

Bonuslaarista löytyy kasa "näin tehtiin" -videoita, joista suuressa osassa on jopa ihan mielenkiintoista sisältöä. Viisiminuuttinen naurukela ei paljon naurata, mutta tästä korvaukseksi BD:n ostaja saa Ratchet & Clank: All 4 One -pelin PS3-demon kaupan päälle.

Zookeeper on perushassu eläinkomedia puhuvista eläimistä. Jos tämä kiinnostaa, on leffa ihan ok viihdettä. Parempiakin komedioita on kuitenkin kauppojen ja vuokraamojen hyllyt piukassa.

KE

Mainos