Mainos
Vuoden 2015 Daddy’s Home -komedia jatkuu keskinkertaisella jatko-osalla, joka tuo Amerikan hassuimmat hassuttelijat sekä John Cenan ja Mel Gibsonin samaan elokuvaan.

Alkuperäisessä Daddy’s Home -elokuvassa Brad (Will Ferrell) rakastui naiseen (Linda Cardellini), jonka ex-mies – maskuliinien maskuliini Dusty (Mark Wahlberg) ei ottanut idioottimiehen tuloa lastensa isäpuoleksi kovin hyvin vastaan. Elokuvan saatossa höpsö Brad ja Dusty pääsivät kuitenkin sopuun, joka jatkuu nyt jatko-osassa. Kuviot sekoittaa kuitenkin molempien herrojen omien isien tulo lomakyläilemään. Bradin isukki on seniili hömppä (John Lithgow), kun taas Dustyn isä on kova sotaveteraani ja naistenmies (Mel Gibson). Yhteinen loma ei näytä alkavan hyvin, eikä se siitä kovin kultaisena etenekään.

Mainos

Sean Andersin käsikirjoittama ja ohjaama Daddy’s Home 2 on paikoitellen ihan hauska. Sen tarinankerronta on hieman kankeaa, eikä kovista Hollywood-naamoista juuri ole erikseen iloa. Leffaa voisi tähdittää yhtä hyvin ketkä tahansa. Alun perin Gibsonin ja Lithgowin rooleihin kaavailtiinkin kasaritähtiä Chevy Chasea ja Robert De Niroa.

Leffa kestää juuri ja juuri kertakatsomisen, mutta toinen kerta olisi jo liikaa. Hauskoja vitsejä on alle kymmenen ja ne nauraa kertaalleen.

Onko 4K:sta iloa?

4K-UHD-levy tuo mukanaan teknisesti korkealaatuisen version elokuvasta. Leffan kuvasuhde on 1.85:1, jonka vuoksi myös 4K näyttää hämmentävän vaikuttavalta ja yksityiskohtaiselta. Mel Gibsonin käsikarvat voi laskea huoletta vaikka jokaisesta pysäytyskuvasta.

4K-UHD-versio on jaettu tuttuun tapaan kahdelle levylle, joista Blu-ray-versiossa on kaikki ekstrat. Bonareista löytyy hyvin tuttu ja kaavamainen paketti poistettuja kohtauksia, making offia sekä naurukelaa.

Daddy’s Home 2 on keskinkertainen komedia, jonka nauraa kerran.