Mainos
Pitkään kehitteillä olleen Borderlands-elokuvan kuvaukset on ottanut haltuunsa Deadpool-ohjaaja Tim Miller.

Deadline kertoo, että alkuperäinen ohjaaja Eli Roth on luovuttanut projektin ohjakset kahden viimeisen kuvausviikon ajaksi, kun hän lähtee uuden projektin pariin.

Gearboxin räiskintäpelisarjaan perustuvan elokuvan oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2022, mutta tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, milloin se oikeasti julkaistaan.

Mainos

Cate Blanchett näyttelee Lilithiä, Kevin Hart Rolania, Ariana Greenblatt Tiny Tinaa, Jamie Lee Curtis Tannista ja Jack Black Claptrapia. Projektin käsikirjoituksen on kirjoittanut Craig Mazin, joka on myös HBO:n The Last of Us -televisiosarjan co-showrunner.

Lionsgaten paneelissa vuoden 2022 CinemaConissa näytettiin ensimmäistä kertaa kuvamateriaalia elokuvasta. Mitään ei kuitenkaan julkaistu julkisuuteen. Toistaiseksi on paljastettu vain yllä oleva kuva hahmoista siluettina.

Heinäkuuhun 2022 mennessä Borderlands-pelisarja on julkaisuyhtiö Take-Two 2K:n mukaan myynyt yli 75 miljoonaa kappaletta.

Vuoden 2012 Borderlands 2 on sen myydyin peli yli 26 miljoonalla kappaleella, ja vuoden 2019 Borderlands 3 on sen nopeimmin myynyt peli yli 15 miljoonalla kappaleella.

Saber Interactiven omistaja Embracer Group osti texasilaisen Gearboxin vuonna 2021.

Mainos