Mainos
Game Night on nelikymppisten Alias-pelikomedia, jossa täysin uusi seurapeli saa juonenkäänteen, joka sekoittaa kaikkien pasmat.

Game Night seuraa Maxin (Jason Bateman) sekä Annien (Rachel McAdams) masinoimia peli-iltoja, joissa nautitaan sosialisoinnista ja kilpaillaan tosissaan eri bile- ja seurabeleissä. Kun Maxin cool isoveli (Kyle Chandler) saapuu hoodeille, järjestää hän veljensä kunniaksi aivan uudenlaisen pelikokemuksen, jossa ratkotaan kaappausmysteeriä. Pelin ja todellisuuden rajat menevät kuitenkin rikki, kun oikeat rikolliset saapuvat sotkemaan peli-illan.

Mainos

Blu-ray on sisältököyhä, mutta leffa maistuu

Juhani Kakko arvioi Game Nightin jo maaliskuussa, kun elokuva saapui elokuvateatterikierrokselleen. Voit lukea arvion tästä. Tämä arvio voi täten paneutua Blu-ray-painokseen.

Itse elokuva on loistavaa aivot narikkaan -viihdettä, jonka ennalta-arvaamattomat käänteet pitävät katsojan hyvin viihdyttyneenä. Blu-ray:n lisämateriaalit ovat sen sijaan varsin aneemiset. Levyltä löytyy vain kuivahko naurukela sekä kolmeminuuttinen making of -kooste, jossa keskitytään tuttuun tapaan elokuvantekijöiden oraaliseen ylitämiseen.

Game Night on loistava leffa viikonlopun sohvaviihteeksi. Se soveltuu kivasti parisuhdekelaksi, mutta myös miestenväliseen, pierunhajuiseen krapulatoipumiseen.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Game Night
Edellinen artikkeliSuomi-simulaattori My Summer Car sai jättipäivityksen – mukana kesägrilli
Seuraava artikkeliNintendo haastoi kaksi emulaattorisivustoa oikeuteen
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.