Mainos
Get Out on koomikko Jordan Peelen (Keanu) ohjaama ja käsikirjoittama kauhutrilleri, joka pääsee heittämällä viime vuoden onnistuneimpien jännäreiden listalle.

Get Out kertoo tarinan rakastuneista, puoli vuotta seurustelleesta pariskunnasta, Chrisista (Daniel Kaluuya) ja Rosesta (Allison Williams). Pariskunta päättää matkustaa Rosen vanhempien luokse viikonlopuksi, tutustumaan Rosen perheeseen. Visiitti maaseudulle on kuitenkin afroamerikkalaiselle Chrisille varsin piinaava, sillä omituinen perhe aiheuttaa toinen toistaan ahdistavampia hetkiä.

Get Out on elokuva, josta ei sovi avata tarinaa liiaksi etukäteen. Elokuva on yksi vuoden 2017 onnistuneimpia kauhutrillereitä, mutta sen tunnelma kestää vain kertakatsomisen – ainakin yhden vuoden aikana.

Mainos

Leffan käsikirjoitus on nerokkaan koukuttava. Katsoja ei voi millään arvata, mihin tarina lopulta eteneekään – aivan loppukohtausta lukuunottamatta.

Näyttelijävalinnat ovat loistavia sivuhenkilöitä myöten. Etenkin naissisäkköä esittävä Betty Gabriel yllättää hämmentävillä ilmeillään.

Lisukkeissa ei yllätyksiä

BD-levy sisältää perusekstroja; vaihtoehtoinen loppu, poistettuja kohtauksia, kommenttiraita sekä alle 10-minuuttinen making of. Ei mitään maagista, mutta riittävästi kiinnostavaa jälkkäriä kuitenkin.

Mainos